2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذره‌ذره محبت را باختم و شکست را بردم!

وقتی که در برنامه ریزی سال نو(کریسمس) همسرم را به زور با کسانی که دوست نداشت به سفر بردم؛

فکر کردم که بردم،اما باختم.

وقتی که پول پس انداز مشترک را برای خرید بی ام و آخرین مدل خرج کردم؛

فکر کردم که بردم، اما باختم.

وقتی که در جمع خانوادگی جواب دندان شکنی به برادر و مادرش دادم و سر جا نشاندمشان؛

وقتی برای خریدهای ریز و درشت زنانه برچسب حماقت به همسرم زدم و وانمود کردم که گریه اش را ندیدم و پولش را بودجه بندی کردم؛

وقتی در گردش یک روزه جلوی دوستان, عیب های همسرم را گفتم و همه خندیدیم و کمی سر به سرش گذاشتم و کارهایش را مسخره کردم؛

وقتی دلش میشکست و ناراحت میشد و میخواستم زیادی لوس نشود و محل اش نمیگذاشتم؛

وقتی سعی میکردم جلو دیگران وانمود کنم که من عاقلترم و اشتباهات تقصیر اوست و تنهایش میگذاشتم؛

وقتی سعی نمیکردم که مانند او شوم،

فکر میکردم که بردم، اما در اصل باختم.

زندگی و محبت را ذره ذره باختم و شکست را طی سالها زندگیی مشترک بردم...

“همدلی یعنی مبارزه با خودخواهی به خاطر دیگری..”

? بهترين متن نیویورک‌تايمز در سال ٢٠١٤

?ماهرو?

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

عاشق ڪہ بشے تازہ مے فهـمے مفهـوم زیبایے اون چیزے نیست ڪہ قبلا توے ذهـنت داشتی...

عاشق ڪہ بشے تازہ مے فهـمے زیبایے موهـاے عشقتهـ، حالا چہ مے خواد بلند باشهـ، چہ ڪوتاهـ، لَخت باشہ یا فر، وزم باشہ قشنگہ باز!

مے فهـمے فرقے ندارہ دماغش قوز داشتہ باشہ یا صاف باشهـ، بزرگ باشہ یا عروسڪی، هـمہ جورش خوشگلهـ!

مهـم نیست قدش ڪوتاہ باشہ یا بلند، هـیڪلے باشہ یا ریزہ میزهـ، چاق باشہ یا لاغر، در هـرحال بہ دلت میشینهـ!

دیگہ اهـمیت ندارہ ازش سرترے یا سرترہ ازت، ڪل دنیا هـم ڪہ بگن زشتهـ، از نگاہ تو قشنگیِ مطلقہ و تمام!

عاشق ڪہ باشی، عشق با هـر شڪل و ظاهـرے ڪہ باشهـ، با هـر نقص و ڪمبودی، باز زیبایے برات خلاصہ میشہ توے وجود هـمون عشق و هـمونے ڪہ دوسش داری... هـمونجورے ڪہ بودهـ، هـمونجورے ڪہ هـست، هـمونجورے ڪہ خواستیش و قبولش دارے و خواهـے داشت.

عشق ڪہ باشہ آبے و مشڪے و سبز و قهـوہ اے فرقے ندارہ دیگہ برات، دلنشین و خوب از نظرت فقط رنگ چشماے عشقت میشہ و بس، حتے از پشت یہ عینڪ تہ استڪانے گندهـ!

عشق خیلے خوبهـ، معادلہ هـارو بہ هـم میزنهـ، مفهـومارو عوض میڪنهـ، زیر و روت میڪنهـ، عوضت میڪنهـ، بزرگت میڪنهـ، آدمت میڪنهـ...

با عشق تازہ مے فهـمے ڪل زیبایے دنیا گاهـے وقتا خلاصہ میشہ توے دوتا چشم‌ قهـوہ اے معمولی!

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

🌹این متن و خیلی دوست دارم...👌

میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقمون میکرد چی گفت؟؟؟؟!!!!!!!

گفت داری به دنیایی میری که غرورت را میشکنن وبه احساس پاکت سیلی میزنن!!!!!!

نکنه ناراحت بشی....!!!!

من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم....... تا ببخشی!!!!!!

خنده گذاشتم........ تا بخندی!!!!!!!

اشک گذاشتم........ تا گریه کنی!!!!!!!

و

مرررررررگ گذاشتم........ تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره!!!!!!!!

پس خوب باش و خوبی کن !!!!!!

همسرم عاشقتم