2777
2789
عنوان

خواستگارم انقد خوب بود دلم نیومد ردش کنم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 73 پست
به نظرم اگه تحت فشار بذارتشون برمیگردناگه برنگشتنم بدون پسره چشمش به دهن مامانست که به درد زندگی نمی ...

اگه برگردنم فایده نداره چون اگه از ته دل راضی نباشن هی میخوان تیکه بندازن 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

قشنگ مشخص بود بین صحبتاش میگفت مثلا اگه همچین چیزی از زبون فامیلامون شنیدی ناراحت نشو خانوادم چندتا ...

من متوجه شدم پسرا حرفای خوشگل زیاد میزنن دل نبند به هیچ کدوم

فقط چیزیو باور کن که در عمل بهت نشون داده میشه و تمام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادش به چ دلیلی مخالفن؟؟

نمیدونم واقعا دلیل نگفتن خودم حدس میزنم یکی دیگه رو برا پسرشون درنظر دارن

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

چه دعایی کنم میترسم بزور یه چیزی رو از خدا بخوام بعدا بفهمم به صلاحم نبوده

نمیدونم چقد اعتقاد داری ولی روزی چندین بار دعای توسل بخون

اگه تلگرام داری لینکشو بهت بدم خاطرات بین المللی دعای توسل

از ۷۰ تا کشور 

اگه برگشتن ینی پسره میخوادتت دیگه چیزی نمیتونن بگن بهت

وای یعنی میشه🥲

نمیدونم چقد اعتقاد داری ولی روزی چندین بار دعای توسل بخوناگه تلگرام داری لینکشو بهت بدم خاطرات بین ا ...

اتفاقا از ۲۰ شعبان چله دعای توسل گرفتم 

من توقع نداشتم تمام و کمال حرف مارو قبول کنه ولی با همون ادعای دوست داشتن توقع داشتم برای اینکه بهم ...

لجباز بوده فردا پیرت میکرد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
اتفاقا از ۲۰ شعبان چله دعای توسل گرفتم

ن دعای توسل چله نداره

رمزش تو هر روز خوندنه برا حاجتت فعلا هر روز بخون اونم چند بار اگه اینم نشد از خدا بخواه یه مرد خوب بیاد خواستگاریت

من برا مال خوندم خدایی خیلی برام خوب بوده

تازه آشنا شدم

پ اول میان خاستگاری بعد نمیخوان😕چ بی فرهنگ

فامیل ما با پسره همکارن اون معرفی کرد

پسره میگفت دنبال یه دختر نجیب و باحیا خانواده دار میگردم اونم منو معرفی کرد بعد عکسمم نشون داد بهش

میگفت انقد تعریفتو کردم پسره روزی چهاربار زنگ میزد ک زود هماهنگ کنید بریم 

بعد با پسره که حرف میزدم میگفت من تا سه شب قبل اینکه بیایم از استرس شبا کابوس میدیدم که یعنی نظر خانواده ها چیه و فلان