2777
2789
عنوان

خواستگارم انقد خوب بود دلم نیومد ردش کنم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 73 پست
فقط مهریه تونو سکه گفتین یا حق طلاق و حضانت و..؟

اول که گفت ۱۴ تا بابام گفت عب نداره ۱۴ تا قبوله ولی با حق طلاق حتی حق تنصیف اموال ایناهم نمیخوام ازت

پسره گفت من به زن جماعت حق طلاق نمیتونم بدم احساساتی تصمیم میگیری و فلان

بابام گفت یا ۱۴ تا با حق طلاق یا ۱۰۰ تا بدون حق طلاق

هیچکدومو قبول نکرد گفت فقط و فقط ۱۴ تا و تمام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مگه نمیدونستن دارن میان خواستگاری شما که قبافه گرفته براتون؟؟

انگار خانوادش یکی دیگه رو براش درنظر داشتن 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

اسی بسپار ب خدااگه واقعا قسمت هم باشید خدا جورش میکنه

چه دعایی کنم میترسم بزور یه چیزی رو از خدا بخوام بعدا بفهمم به صلاحم نبوده

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

پسره دیگه خیلی بیشعور بوده مث خواستگار خواهر من مردک ازمایشم رفتن دیگه خبری ازشون نشد از این پسر ترس ...

خیلی واقعا

اینکه نظرش ۱۴ تا بوده رو کاری ندارم

ولی همون اول بهم میگفت من اصلا موافقت نمیکردم برم اشنا شم همون اول میگفت من نظرم ۱۴ تا سکه هست

یهو بعد دوماه که تقریبا تموم شده بود همه چیز منو کشید بیرون بهم گفت

امیدارم توام یه آدم خوب سالم و اونی که خودت آرزوشو داشته باشی بیاد برات عزیزم

اون پسره همونی بود که ارزوشو داشتم حتی از ارزوهای منم بهتر بود😔

اول که گفت ۱۴ تا بابام گفت عب نداره ۱۴ تا قبوله ولی با حق طلاق حتی حق تنصیف اموال ایناهم نمیخوام ازت ...

پس این خودت بلانسبت تنش میخارید 

وگرنه قبول میکرد اگه قصدش طلاق نبود

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
شاید مامانش میخواسته دختر خواهر خودش یا یه همچین چیزی بگیره برای پسرشبه نظرم پسره اگه واقعا پسندیده ...

به خانوادش گفته من دیگه زن نمیگیرم حالا که این دخترو برام جلو نرفتین🥲 یعنی امیدی هست راضیشون کنه؟

اون پسره همونی بود که ارزوشو داشتم حتی از ارزوهای منم بهتر بود😔

منم مثل تو بودم فک میکردم اون بهترین آدمی روی کره زمینه 

تا وقتی این اومد تو زندگیم عزیزم حتما به صلاحت نبوده خدا یکی بهترشو برات کنار گذاشته

من سپردم به خودش هرچه خدا می‌خواهد... 💞🌱

پس این خودت بلانسبت تنش میخارید وگرنه قبول میکرد اگه قصدش طلاق نبود

من توقع نداشتم تمام و کمال حرف مارو قبول کنه ولی با همون ادعای دوست داشتن توقع داشتم برای اینکه بهم نخوره حداقل بیاد وسطو بگیره بگه نه حرف من نه حرف شما ۶۰ تا یا ۵۰ تا ولی گفت الا بلا ۱۴ تا

شاید مامانش میخواسته دختر خواهر خودش یا یه همچین چیزی بگیره برای پسرشبه نظرم پسره اگه واقعا پسندیده ...

قشنگ مشخص بود 

بین صحبتاش میگفت مثلا اگه همچین چیزی از زبون فامیلامون شنیدی ناراحت نشو خانوادم چندتا از دخترای فامیلو برام در نظر داشتن بعد گفت اگه ببینم از فامیلامون کسی به همسرم بی احترامی میکنه کلا قطع رابطه میکنم باهاش

به خانوادش گفته من دیگه زن نمیگیرم حالا که این دخترو برام جلو نرفتین🥲 یعنی امیدی هست راضیشون کنه؟

به نظرم اگه تحت فشار بذارتشون برمیگردن

اگه برنگشتنم بدون پسره چشمش به دهن مامانست که به درد زندگی نمیخوره اینطوری

منم مثل تو بودم فک میکردم اون بهترین آدمی روی کره زمینه تا وقتی این اومد تو زندگیم عزیزم حتما به صلا ...

نمیدونم من که از حکمت خدا سر در نمیارم فقط ازش عاقبت به خیری میخوام