2777
2789
عنوان

خواستگارم انقد خوب بود دلم نیومد ردش کنم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 73 پست

😀

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
ازدواج منم سر مهریه بهم خوردقراره بله برونمونو میخواسیم مشخص کنیم 🥲دوماه باهم درارتباط بودیم

اخی لابد خیریتی توشه 

امید به خدااا

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هعییی🥲 من خیلی غصه میخورم چون بعد مدت ها یکی پیدا شد ک همه معیارامو داشت همه جوره به دلم نشسته بود

اینم خیلی به دل من نشسته بود

پسره هم خیلی ادعای دوست داشتن میکرد

اخرش که همه چیو اوکی داده بودیم هر دو طرف و میخواسیم تاریخ عقد اینا مشخص کنیم پسره گفت من ۱۴ تا بیشتر مهریه نمیدم

اینم خیلی به دل من نشسته بودپسره هم خیلی ادعای دوست داشتن میکرداخرش که همه چیو اوکی داده بودیم هر دو ...

۱۴ تا کمه؟ 

شما گفتین چند تا؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
اخی لابد خیریتی توشه امید به خدااا

اخه بعد دوماه که جفت طرفمون اوکی بودیم و همه چی تموم شده بود تقریبا خیر توش دراومد

خود پدر مادر پسره اوکی بودن با ۱۱۰ تا ولی پسره گفت من زیر بار ببشتر از ۱۴ تا نمیرم🥲

خانوادش چرا مخالفت کردن دردشون چی بود

بزار کامل تعریف کنم 

پسره خودش خیلی مذهبی بود ولی خانوادش نه 

یعنی من انتظار داشتم همچین پسری مادرش یه زن چادری محجبه باشه ولی از اونایی بود که شالش خیلی عقب بود

وقتی داشتیم حرف میزدیم پسره گفت بابام قبلا دو تا از دخترای فامیلو برام در نظر داشت ولی به من نگفته بود خودم از زبون بقیه شنیدم که خداروشکر اون دخترا خودشون منو رد کردن و این اولین جایی هست که میام خواستگاری چون اقای فلانی از همه نظر شمارو تایید کردن وگرنه من تو محل کار هزارجور دختر میبینم میتونستم از بین اونا یکی رو انتخاب کنم

مامانش نشسته بود کلا با مردا حرف میزد یه نیم نگاه به من ننداخت ببینه اصلا چه شکلیم حتی با مامانمم یه کلمه حرف نزد کلا سرش سمت مردا بود هی از خودشون تعریف میکرد 

مشخص بود از اول مخالف بودن 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

۱۴ تا واقعا کمه۱۱۰ تا ۸۰

فقط مهریه تونو سکه گفتین یا حق طلاق و حضانت  و..؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
اخه بعد دوماه که جفت طرفمون اوکی بودیم و همه چی تموم شده بود تقریبا خیر توش دراومدخود پدر مادر پسره ...

پسره دیگه خیلی بیشعور بوده مث خواستگار خواهر من 

مردک ازمایشم رفتن دیگه خبری ازشون نشد از این پسر ترسو بزدلا بود

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
بزار کامل تعریف کنم پسره خودش خیلی مذهبی بود ولی خانوادش نه یعنی من انتظار داشتم همچین پسری مادرش یه ...

خب مگه نمیدونستن دارن میان خواستگاری شما که قبافه گرفته براتون؟؟

یکی بهترشو دارم قراره نامزد کنیم اگه خدا بخواد😊

خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶