2777
2789
عنوان

😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 36 پست
خب پس نگران نباش برای شما رقابت کمتر از ماهاست انشالله که قبولی

ب هر حال هر رشته ای سختی های خودش رو داره گل 🤝🏽 

انشاالله قبولی هر دومون

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 از تاریخ ۲ فروردین ۴۰۴ نیستم سایت 🌱

بیشتر ببینید
@چرچیلم پستت رفت🤧 دیدمش دلم گرفته خیلی چری هر چی میگم این زندگی کوفتی درست میشه نمیشه ک نمیشه 😢� ...

فدای تو بشم❤

یه لحظه کاربریتو با مملکتم اشتباه گرفتم

و بهت گفتم خواهری

ترسیدم ناراحت بشی

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فدای تو بشم❤یه لحظه کاربریتو با مملکتم اشتباه گرفتمو بهت گفتم خواهریترسیدم ناراحت بشی

چری منم مبی این ی کاربری دیگمه نمیدونستی؟!😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 از تاریخ ۲ فروردین ۴۰۴ نیستم سایت 🌱

بیشتر ببینید
چری منم مبی این ی کاربری دیگمه نمیدونستی؟!😐

واقعا😬😬😬😬😬

من فدات

پی وی گفتی هستی 

دیگه جواب ندادی فکر کردم نیستی سایت

فدای تو بشم که گرفته💔

بیا بغلم با هم گریه کنیم به این زندگی

تف

واقعا😬😬😬😬😬من فداتپی وی گفتی هستی دیگه جواب ندادی فکر کردم نیستی سایتفدای تو بشم که گرفته💔بیا ب ...

من قررربونت بشمم این کاربریم قدیمی ترم هست

اره اونجا ی مشکلی پیش اومده یود اومدم بپرسم ازت راجع بش بعد ملکه گف عادیه از اون اکانت رفتم با این تاپیک میزنم دیگ ندیدم جواب دادی 🥲 

بیا  بغلم عر بزنیم😭 تف ب این شانس😭💧💧💧💦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
من قررربونت بشمم این کاربریم قدیمی ترم هستاره اونجا ی مشکلی پیش اومده یود اومدم بپرسم ازت راجع بش بع ...

چی شده گلم؟؟؟

چی شده گلم؟؟؟

بذا پیوی میگم بهت میام اون کاربریم بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید