2777
2789
عنوان

دوران اقدام و درد زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 118 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم فرداموعدمه تاببینم خداچی برام خواسته.

امید به خدا که بارداری، نگران نباش عزیزم، منم فعلا اواسط سیکلم، راستی نشاسته تو آب حل کنم بخورم به مدت پنج روز؟ کیسه آب گرم هم میذارم هر روز.

شبی یه لیوان کوچیک میخورم تا بیستم سیکلم، ببینم خدا چی میخواد این ماه.

ان شاالله که فقط خوب بخادبرات.من موقع سحری سردردگرفتم یکم ناامیدشدم.آخه قبل پریودیاگاهی سردرددارم حالاتاببینم پریدمیشم یانه.

الهی وربی غیرک.الهم🤲رضابرضائک وتسلیمالا امرک

ان شاالله که فقط خوب بخادبرات.من موقع سحری سردردگرفتم یکم ناامیدشدم.آخه قبل پریودیاگاهی سردرددارم حا ...

من همیشه درد شدید تخمدان مخصوصا سمت چپ داشتم موقع تخممگذاری و در دوران اقدام، اما این ماه درد خیلی خیلی کم بود، نکنه چون کیسه آب گرم میذارم درد نداشتم این ماه نمیدونم، این ماه هم دوبار بیشتر اقدام نکردم😣😣

من همیشه درد شدید تخمدان مخصوصا سمت چپ داشتم موقع تخممگذاری و در دوران اقدام، اما این ماه درد خیلی خ ...

همیشه بدنهایک طورعمل نمیکنن واینکه دردنداشته دلیل براین نمیشه که تخمک آزادنکرده باشی.ولی بایدتواون یک هفته پنجره باروری یک درمیون اقدام میداشتی.البته فقط یکباررابطه درزمان صحیحش وفقط یه دونه اسپرم کافیه امازمانبندی بایددرست باشه.

همیشه بدنهایک طورعمل نمیکنن واینکه دردنداشته دلیل براین نمیشه که تخمک آزادنکرده باشی.ولی بایدتواون ی ...

احتمالا این‌ماه کیت تخمکگذاری بخرم ببینم دقیقا چه روزی تخمکگذاری میشه، اخرین بار که پریود شدم چون قبلش سونو‌داخلی دادم رحمم تحریک شد سه روز زودتر از موعد پریود شدم، حالا این ماه دوازده روز مونده به موعدم.

احتمالا این‌ماه کیت تخمکگذاری بخرم ببینم دقیقا چه روزی تخمکگذاری میشه، اخرین بار که پریود شدم چون قب ...

ان شاالله.آره خوبه که بخری بهتره.من امروزدوروزه تاخیرداشتم بی بی زدم منفی بود.شدیدااحساس دردتوی شکمم وکمرم دارم همش فکرمیکنم پریدشدم اماهنوز نشدم‌

اره عزیزم فعلاکه نشدم وبه شدت بیشترشبهادل دردوکمردردوپادرددارم همش حس میکنم الان مثل شیرآب که بازکنن پریدمیشم امانیومده فعلا.