2777
2789
بقیه میگن که زشت نیستم اما من دیگه واقعا دارم از دست خودم کلافه میشم

عکستو بذار تا بهت بگیم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به نظرم نچرال زیبان همه

ولی اگه جایی از صورتت اذیتت میکنه و سنت بالای ۲۵ عمل کن...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

اولا که خدااااا وکیلی هیچکس واقعا زشت نیست. دوما زشت ترین آدما هم یه بخش قشنگ تو صورتشون دارن

و مهم تر از همه اینا اینه که رفتار بقیه  با آدم رو اخلاق خودش تعیین می کنه نه چهره ش. قبول دارم چهره ی زیبا تو جذب اولیه موثره. اما بعد از یه مدت آدم براش مهم نیس کسی که باهاش در ارتباطه قشنگه یا نه. مثلا هیچکس حتی تا حالا به این فکر نکرده که مادرش زشته یا خوشگل. دوستای هیچکس به نظرش زشت نمیان.

و این یه واقعیته که آدمای خوش اخلاق تو نظر آدم خوش قیافه تر دیده می شن. خوش اخلاق و شاد باش و تاثیرش رو تو روابطت ببین. همه دوس دارن دور و بر آدمای شاد و سرزنده باشن. نه آدمای گوشه گیر و افسرده. بلد باشی حال بقیه رو خوب کنی مهم نیس جقد قشنگی

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

حتما سنت کمه

چند سالته

یه دوره از زندگی ادم اینجوری فک میکنه

خیلی حساس میشه ولی بعدا که زندگی دوستای خوشگلتو میبینی .متوجه میشی فرقی با  معمولیا ندارن

من خودم خیلی حساس بودن یه رمانی 

الان با دیت و صورت نشسته هم میرم خیابون

😂😂😂😊

پس اعتماد بنفس نداری روی این کار کن.من قیافم متوسطه اما به حدی اعتماد بنفس دارم به دیگرانم القا شده ملکه زیباییم.

قضاوت نکنیم!
قبلن انقد کتاب میخوندم طرز فکرم فرق میکرد الان همه چیزو تو زیبایی میبینم

به کتاب خوندن و نخواندن با سوادی و بی سوادی و پیر و جوون و  زن و مرد نیست ، همه عاشق زیبایی هستن و اینکه از هر لحاظ زیبا به نظر برسن😍

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐
پس اعتماد بنفس نداری روی این کار کن.من قیافم متوسطه اما به حدی اعتماد بنفس دارم به دیگرانم القا شده ...

خوشبحالت

منم واقعن دلم میخواد اعتماد بنفس داشته باشم

اونجوری که اول داشتی تعریف میکردی و ناامید بودی گفتم حتما انقد زشتی نمیشه حتی بهت نگاه کرد 

عزیزم ناشکری نکن...همه یه زیبایی هایی دارن

بعدم دعا کن بخت و اقبالت خوب باشه

زشتی و خوشگلی اصلا مهم نیست

من ادمی دیدم که خوشگل نبوده ولی انقدر اعتماد به نفسش بالاست و از خودش تعریف میکنه که دیگه به بقیه هم تلقین شده یارو خوشگل ترین ادم تو دنیاست😐

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
2810