2777
2789
ن اتفاقا سنمم خیلی کمه

همین دیگه.ادم تو سن کم رو ظاهر و لباس و تیپ حساسه خیلی 

بعدا نظرش عوض میشه

وقتی ببینی اون خوشگلا هم وضعشون مثل بقیس و کلا خوشگل بودن اثر زیادی توی سرنوشت ادم ندداره

ر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اتفاقا سنمم خیلی کمه

پایین ۲۰ سال طبیعیه ادم هی احساس میکنه زشته

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ن اتفاقا سنمم خیلی کمه

آهان خب این یه بحث دیگه س. همه آدما تو یه سنی خیلی رو چهره شون حساس میشن. 

من کسیو میشناسم که واقعا زیباس اما اونم فکر میکرد نکنه قشنگ نباشه. یعنی میگم حتی آدمای خیلی خوشگلم تو یه برهه از زمان راضی نیستن از چهره شون

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
شما اون پسر 15 ساله هه نیستی که چند روزه گیر داده من زشتم؟

عکسش رو بذاره می فهمیم پسره یا دختر 😄😄

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐
چیکار کنم ک اعتماد بنفسم بالا بره

وقتی جایی می ری یه آرایش خیلی یواش و ملیح کن. واقعا آدم حس بهتری داره. البته خیلی ملایم طوری که حس نکنی بدون آرایش زیبا نیستی و هیچ جا نمی ری. به آرایش زیاد عادت کنی اعتماد به نفست ناااابود میشه. خوب لباس بپوش و لبخند بزن. خیلی تاثیر داره. با آدمایی بگرد که اعتماد به نفس دارن و سعی کن دید مثبتشونو یاد بگیری

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
2810