2777
2789
عنوان

دوستم به مامانم فحش داد

108 بازدید | 8 پست

من کلاس هشتمم و واقعا بچگیم با بچگی دوستام فرق میکنه و انگار با اوایل دهه هشتادی ها بزرگ شده باشم و کلا با بقیه متفاوته و خودشونم میگن بچگیشون مدرنه

بعد دو بار درباره اینکه مامانم مثلا منو زد یا میزده حرف زدم و خودم با مامانم واقعا نشکلی ندارم و اینکه منو میزنه به جای اینکه گریه کنم میخندم بهش

بعد دوستم هروقت اینارو تعریف میکنم به مامانم فحش میده که چقدر مامانت اینجوریه و اونجوریه و من هردفعه چیزی نگفتم و فقط ساکت شدم دوست ندارم به مامانم فحش بده و از طرفی هم نمیتونم بگیرمش و دعوا کنم بگم دیگه حق نداری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب میخاد باهات همدردی کنه اونم بی تجربه هستش به دل نگیر دوستانه بهش بگو عزیزم به مامانم با وجود تمام بدی هوایی که به من کرده دوست ندارم بی احترامی کنی خودش حساب کار میاد دستش

بگو حالا بشوخی دارم یسری مسائل رو تعریف میکنم ولی عاشق مامانمم دوست ندارم کسی بهش حرف بد بزنه 

ولی همه چیزای شخصی رو برای دوستا بازگو نکن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖