2777
2789
عنوان

سرما خوردم بیاید ببینید نامزدم چی‌گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 33 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا هزار بار خداروشکر میکنم من مرد نشدم .هیچ خوشم نمیاد ناز زنا رو بکشم🤣🤣

بابا سر ی سرماخوردگی ک ناز کشیدن نداره

ولی این خودش سرما بخوره یا دستش زخم بشه انگار رفته جبهه جنگ

والا راست میگه😂

منم اولا دنبال توجه بودم توی اون دوران آه و ناله میکردم 😐😂 اما الان خودمو بی انرژی نشون نمیدم و واقعا هوامو داره و وقتی هوامو داره با رفتاراش نشون میده خیلی استقبال میکنم که چقدرر حالم بهتر شد با این کارت و اونم بیشتر انجام میده کارای مثبتشو

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید
بابا سر ی سرماخوردگی ک ناز کشیدن ندارهولی این خودش سرما بخوره یا دستش زخم بشه انگار رفته جبهه جنگ

اکثر مردا همینن شوهر منم مریض بشم هی میگه بلند شو فلان چیز بیار بپز بخور نهایت محبتش اینه حالا خودش یه کوچولو مریض میشه انگار رفته تو کما 😐یادمه مریض بودم شدید فکر کنم کرونا گرفته بودم باردارم بودم یه جوری سرفه میکردم که نگم حالم خراب خراب یه بچه یه ساله هم داشتم آقا تو فاز قهر بود اصلا محلم نداد برگشته میگه از عمد میکنی😐😐ولی خودش تو قهر یه سرما خوردگی جزئی داشت میگفت بهم محل ندادی نامردی فلانی😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره