2777
2789
عنوان

پدرو مادرم یه اشتباهی کردن

275 بازدید | 35 پست

همسرم مدام میکوبه توسرم. پدرومادرم میخوان یه مسافرت برن بدون اینکه ب منم تعارف کنن رفتن بلیط گرفتن برای همسر برادرم.. تو فامیل منو کوبیدن زمین منم یدونه دختروشونم کنار از زن داداشم براشون زحمت نکشیدم بگذریم. بعدا خودشونم پشیمون شدن کلی معذرت خواستن حالا من کاری ندارم بهشون گفتم بسلامتی برن و بیان کلی بهشون خوش بگذره ولی همسرم داره میکوبه توسرم تورو آدم حساب نکردن خاک بر سرت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به همسرت چه ارتباطی داره...مگه هر جا میرن باید شمارو هم ببرن...اگه شرایطشو دارید خودتون برید....

من جای تو بودم به همسرم میگفتم دوست داشتن با هم برن ... خوبی های دیگه ای که در حقتون کردن رو بهش یادآوری کن....

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

من بودم طلاق می‌گرفتم

گوهر تو باز اینجایی که😂

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید

نباید میذاشتی همسرت بفهمه مثلا میگفتی به من گفتن خودم نخواستم برم

الانم یبار جلوش وایسا بگو هر حرفی داره بره به خودشون بگه اگه منو ادم حساب نکردن به خودشون بگو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید
به همسرت چه ارتباطی داره...مگه هر جا میرن باید شمارو هم ببرن...اگه شرایطشو دارید خودتون برید....من ج ...

چی بگم منم میبردن باهزینه خودم میرفتم یک ریال قبول نمیکردم کلا اخلاقمه.. واصلا شرایشو نداشتم  ب این مسافرت برم ولی توی جمع اصلا ب من تعارفم نکردن مستقیم یهو گفتن با عروسم بریم مسافرت داخلی نیست خارجیه.. 

خوبیای دیگه مادر پدرتو بهش یاد اوری کن

بعد هم بشین با پدر و مادرت صحبت کن عزیزم

همه چیو با خوش زبونی سعی کن حل کنی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید