خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ژن خیر خواه بودن خیر بودن از مادربزرگم ارث بردم همه میگن مامان بزرگ دوم شدی یعنی کپی مامان بزرگم شدم مادری.. در خونش به روی همه باز بود با اینکه خودش وصع مالیش خوب نبود بعد مرگش فهمیدم پنهانی خرج چندتا بچه یتیم را میداده از قالی بافی خودش، گیوه بافی. کشاورزی داشتن خیلی به افراد کمک میکرد پنهانی کسی نمیفهمید. مدام هم خوابش را میبینم انگار تناسخ کرده تو وجود من بخدا. دلسوز بودنم کپی اون شده