خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هیچ مشکلی ندارم استیلی و خوشکلیم عالیه تنها ایرادم پوست بود که واسه اونم کلی تلاش کردم بچه ها نا امید نشید هر مشکلی راه حلی داره نا امید نباشید واسه سلامتیون شکر کنید این زمونه زیبایی یک انتخابه زنتیک رو ولش کنید خواهرانه بهتون میگم واسه خواستههای تلاش کنید نا امید نشید من بعد از ۴ سال امسال به پوست ایدالی که میخواستم رسیدم از این پیج kerem.poost پک جوانساز واسه پوستم گرفتم با دو دوره مشکلم کاملا بر طرف شد این پیج یه پیج زیبایی میتونید مشاوره بشید و راهنمایی بشید