2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست
کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

عزیز دلم،از حرفات معلومه شوهرت دوستت داره،و فقط ی لحظه عصبی شده،و متاسفانه تو باعث شدی اینجا حرفای ناجوری ب همسرت بزنن،ب نظر من هیجی نجو،زنگ هم نزن،بزا بیاد خونه،داد و بیداد نکن،خودش عذر خواهی میکنه!!خدایی حق داره خب ،دندونش درد میکرده،فک.کنم تو هم بهش بی توجخ شدی اون طفلکم خسته شده از ناز کشیدن،ماشالا دوره ی بارداری هم زیااااد!!البته کار همسرتونو توجیه نمیکنم،کارش اشتباه بوده ولی خب تو هم بد حرف زدی باعاش،اونم تحت فشاره الان،درکش کن،بخاطر ی اشتباه ک همه ی خوبیارو نادیده نمیگیرن!!مراقب خودت و زندگیت باش

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
زنگ زدم..گفتم یکساعته تکون نمیخوره(الکی)..میای دنبالم منو ببری دکتر یانه؟گفت تکون میخوره دوباره یه چ ...

خوب همه ما رو گذاشتی سر کار برو خوش باش خواهشا خانما از این موضوعات نذارین نه به اون آتیش تند.... البته خوشحالم که بخیر خوشی تموم شداگه از اولش سر کاری نبود

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا من از اول تاپیک مشکلت رو خوندم بنظر من شما خودت نود درصد مقصری. 

وقتی ایشون اعصاب نداره شما چرا فحش میدی.

هیچی جواب نده و سر سنگین باش،و سکوت کن. 

خودش متوجه میشه بد رفتار کرده.

فبای آلاء ربکما تکذبان
کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

والا من از اول دو سه صفحه خوندم متوجه نشدم رابطتون عاشقانست...وقتی تو یک پست همه رو توضیح نمیدین همین میشه دیگه.

خب پس بگرد علت تغییر رفتارش رو پیدا کن

خوب همه ما رو گذاشتی سر کار برو خوش باش خواهشا خانما از این موضوعات نذارین نه به اون آتیش تند.... ال ...

من گذاشتم سرکار؟من تایپیک زدم راهنمایین کنید یه وقت کار اشتباهی نکنم اونوقت میگی گذاشتمتون سرکار..واقعا ک

نمیدونم برم خونه مامانم یا واسه ترسوندنش خودمو ببرم بیمارستان

پاشو برو بیمارستان بگو که شوهرم هلم داده بچه ام تکون نمیخوره بزار چشمش بترسه

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام