2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست
کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

تاپیکو خوندم خانوم

ولی هرکاریم بکنه واقعا همیچین‌رفتاری در برابر یه زن حامله اونم پا به ماه اصلن درس نیس...

اعصابتم مسلط باش تنهایی.ببیهوش میشی یوقت

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

تقصیر خودته، چقدر بهت گفتم،،،، یکم به خودتون احترام بذارید،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم..گفتم یکساعته تکون نمیخوره(الکی)..میای دنبالم منو ببری دکتر یانه؟گفت تکون میخوره دوباره یه چیز بخور..گفتم دارم میگم یکساعته تکون ممیخوره،گفت بیا پایین من دم درم..من برم باز براتون میگم چی شد..دعا کنید خوب شیم باهم توروخدا

[QUOTE=51219523]خخخ اینجا تا یه طوری میشه یا میگن رابطه ندارین یا میگن چرا بچه میارین من از همه معصوم زاده های سایت 

وااااااااااااااااااااقعا

لااااايك

آدم اعصابش خورد ميشه اين تاپيكا رو ميخونه.خيلي محيط اينجا جديدا مزخرف شده.همه شدن استاد اخلااااق

بابا زن باردار هورموناي بدنش خيلي رو اعصابش اثر ميذارن و بيشتر اوقات حوصله خودشم نداره.

از اين مشكلا تو زندگي همه پيش مياد. تروخدا كاربراي دلسوز اينقد خودشونو ناراحت نكنن....

خخخ اینجا تا یه طوری میشه یا میگن رابطه ندارین یا میگن چرا بچه میارین من از همه معصوم زاده های سایت ...

غیر اینه احیانن؟

فقط خواهشا با قیافه درهم نرو،، کل کل نکن،، جواب نده،،، بگو منم نباید جواب تورو میدادم،، تو هم نباید میزدی، لطفا آروم باش، یاد حرفای من بیوفت،، بعدا بیا بگو چی شد،،، دیگه هم غلیظش نکن خیلی،،

ببین گلم همه ماباشوهرامون بحث دعوا داشتیم وسط دعوام حلوا خیرات نمیکنن پس خیلی به حرفایی ک رد وبدل شده فکر نکن الانم نمیخواد زیاد فکر کنی تا شب  ک شوهرت اومد ومطمعن باش خودش ازت عذر خواهی میکنه بعد از کمی ناز کردن و حالا یه ذره گریه البته کمی تا متوجه کارش بشه باهم حرف بزنین این بهترین کاره 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 

هیچ کاری نکن.زمان بده.خودش عذرخواهی میکنه.مخصوصا اینکه میگی همیشه خوبه.همین یبار بوده.بی پولی.دندون درد ومامانشش و.......روولی هم اینجوری شده.خودتم که بد جواب دادی.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نه عزیزم شما خوبی یه زن تو دنیا هست که شوهر داری بلده اونم شمایی 

چی میگی واسه خودت خوش نیستاااا حالت

خدایا خودت کمک کن