2777
2789
عنوان

قبول دارین که بچه بدغذا باید گرسنه بمونه تا هر چی هست بخوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 70 پست

من مادر نیستم ولی دو تا بچه دارم بزرگ می‌کنم ..

باید یه حد وسطی باشه

بچه نباید بد غذا بشه و از غذا به عنوان یه بهانه برای بی نظمی خونه استفاده کنه ..

و همینطور باید یه سری جاها هم منعطف باشیم و با دل بچه راه بیایم .. سربازی یا ارتش نیست که ..

می‌تونید دو روز در هفته انتخاب غذا رو به عهده بچه بذارید و باقی روز ها هم غذایی که خودتون صلاح می‌دونید درست کنید

اگه تو اون روز ها نخورد اجازه ندیدن با هله هوله و نون و پنیر و .. جاش رو پر کنه چون به هر حال باید انواع ویتامین و مواد مغذی بهش برسه و اینطوری باز بد عادت می‌شه

همه بهونه هاشم جمع کنه تو اون دو روز .. 

اون دو روز پشت سر هم نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بچم رفلاکس داره خیلی گریه میکرد اوایل باید بغلش میکردم تا میخوابید و اروم میشد از این حرفای مسخره ...

خیلی حرفشون غلطه 

به منم میگفتن بغلی میشه بغلش نکن 

ولی بچه به بغل احتیاج داره تا ارامش بگیره اخه چرا میگن ازش دریغ کن

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

من خودم از بچگی بد غذا بودم الآنم که ۳۲ سالمه و خودم بچه دارم هیچ فرقی نکردم 

ترجیح میدم از گرسنگی بمیرم ولی غذایی که بدم میاد نخورم 

تازه من وسواسی هم هستم دیگه بدتر 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
من بچم رفلاکس داره خیلی گریه میکرد اوایل باید بغلش میکردم تا میخوابید و اروم میشد از این حرفای مسخره ...

گریه رفلاکس بدتر می کنه من خودم رفلاکس دارم .کار خوبی کردی مادربودن همین دیگه

خیلی حرفشون غلطه به منم میگفتن بغلی میشه بغلش نکن ولی بچه به بغل احتیاج داره تا ارامش بگیره اخه چرا ...

بعضیا دیوانن بخدا.با هر شرایطی که داریم وقتی بچه آوردیم باید تمام قد کنارش باشیم بچع نوزاد که نمیفهمه باید آشپزی کنیم تمیزکاری کنیم بیچاره ها خیلی موقع ها درد دارن اما زبون ندارن بگن فقط مجبورن تحمل کنن و ناله کنن حالا تو اون اوضاع ما بذاریم گریه کنن دیگه از حرمله هم بدتریم

اگه اون تعداد محدود غذا رو براش بپزی تا آخر عمر باید همین کارو بکنی اما اگه فقط یه بار قاطع باشی و ب ...

ان شالله خدا در آینده بهت همچین بچه ای بده،ببینم چطور گرسنش میزاری

والا هر چی بگی میگن تو بچه بدغذا نداشتی نمی فهمی😑 فقط کسایی که بچه بدغذا داشتن میفهمن. فکر نمی کنن ...

نه گلم بچه رو  از اول هرجور که عادت بدی عادت میکنه  دخترمن اوایل سوپ میکس میخورد دوبار سه بار بالا اورد همه گفتن دیگه نده و فلان ولی من دادم کم کم به طعمش عادت کرد یا خیلی چیزای دیگه مامان من چندتا بچه بزرگ کرده همیشه میگه بچه بدغذا وجود نداره