2777
2789
عنوان

قبول دارین که بچه بدغذا باید گرسنه بمونه تا هر چی هست بخوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 70 پست
والا من از روز اول دخترم غذایی دوست هم نداشت چیز دیگه براش نزاشتم الانم خداروشکر هرغذایی مابخوریم می ...

والا هر چی بگی میگن تو بچه بدغذا نداشتی نمی فهمی😑 فقط کسایی که بچه بدغذا داشتن میفهمن. فکر نمی کنن شاید به خاطر انعطاف زیاد خود والدین و معرفی نکردن طیف گسترده ای از غذا بچه بدغذا شده باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه این حرفا شعاره.چرا همش سعی میکنید یه نسخه رو برای همه بپیچید؟من خودم بد غذا بودم به زور میخوردم هنوزم اگه مثلا غذا عدسی باشه گشنه میمونم چرا باید به یه بچه کوچولو بگم همینه که هست و یک روز گشنش بذارم مگه حرمله ام

دخترمن ۱۶ سالشه از صبح میره تا۳ مدرسه. دوروز لج کرد غذا نخورد رنگ ورو نداشت داشتم دق می کردم گفتن ای ...

پسر منم شده دو روز لج کرده نخورده اخر دلم سوخته براش غذا پختم گفتن این حرفا اسونه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خب خانوادتون باهاتون راه اومدن که الان به این روند ادامه دادین. اگه از همون بچگی به خوردن غذاهای متن ...

خب این ترفندی که گفتید رو مادرم هزار بار اجرا کرده 🤣

ولی من لجباز تر از این حرفا بودم

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
من مخالفم ،بهتره اون چیزی که بچه دوس داره براش بپزی چون تغذیه بچه خیلی مهمتره.

اگه اون تعداد محدود غذا رو براش بپزی تا آخر عمر باید همین کارو بکنی اما اگه فقط یه بار قاطع باشی و بذاری گرسنه بمونه میفهمه همه چیز به خواسته اون نخواهد بود و هر غذایی که بخواد هر زمان که بخواد آماده نیست

والا آدم هرچقدر با بچه لج کنه خودش بخوره دوراز جون انگار داره زهر میخوره

پسر من ظهری از مدرسه اومد باقالی پلو داشتیم نخورد تا همین الان براش همبر گرد درست کردم داشت غش میکرد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

گلم منم از این حرفا میزدم الان دخترم اوکیه طفلی خیلی خوبه با اینکه ۵سالشه اما امان از پسرم از شیر ک گرفتمش بهش شیر پاستوریزه میدادیم الان دوسال و نیمشه پیرم کرد غذای مورد علاقش ماکارانیه مدلای مختلف براش درست میکنم منم همه ی این راهارو رفتم فقط اعصابش خراب شد و لج کرد ب شدت میدیدم از گرسنگی بیحال و ب نق نق میوفته اخرش رفتم پیش دکترش گفت هرچی دوس داره بزار بخوره شیرشو مقوی کن هرچی ک میلشه بهش بده غذا خوردن یه امر ارادیع نباید زورش کنید بخدا زدن ایت حرفا راحته تا تو شرایط نباشی درک نمیکنی چی میگم

قدیم بود طرف چندتا بچه داشت الا همون یکی دوتا .چشم بهم بزنیم رفتن سراغ زندگیشون ما موندیم تنهایی پس ...

من بچم رفلاکس داره خیلی گریه میکرد اوایل باید بغلش میکردم تا میخوابید و اروم میشد از این حرفای مسخره زیاد میزدن که بغلی میشه ولش کن بذار گریه کنه کسی از گریه نمرده و فلان منم حرفشونو به هیچی حساب نکردم خودم کمر و دستم داغون شد اما به قیمت اینکه اسید معده گلوی بچمو داغون نکنه...پشیمون نمیشم هیچوقت با اینکه الانم خیلی موقع ها بغلمه

اگه اون تعداد محدود غذا رو براش بپزی تا آخر عمر باید همین کارو بکنی اما اگه فقط یه بار قاطع باشی و ب ...

نه عزیزم به این راحتیام که میگی نیس

خیلی از غذاها هستن که هزاربارم قاطع باشی بازم بچه نمیخوره

مثلا دختر خودم کوکو و کتلت و بادمجون و عدس پلو و اسفناج و چنتا غذای دیگه رو اصصصلا نمیخوره و روزایی که اینا رو داشته باشیم براش جدا یه چیز دیگه میپزم.

اوناییم که چند مدل فقط میخورن مهم اینه مواد مورد نیاز بدنش رو تامین کنه ، بهتر از گشنگی کشیدنه.

اگه اون تعداد محدود غذا رو براش بپزی تا آخر عمر باید همین کارو بکنی اما اگه فقط یه بار قاطع باشی و ب ...

این نسخه ها فقط رو ماها جواب میداد عزیزجان بچه های الان اینجوری با این روشا بدتر میشن ک بهتر نمیشن