2777
2789
عنوان

می گه بچه مال تو....... برو

| مشاهده متن کامل بحث + 5170 بازدید | 55 پست
سلام مامان مانی جون
نه عزیزم من نمی گم تو سری خور باشه ولی ادم تو زندگی باید با سیاست باشه هم حرف خودش رو به کرسی بشونه هم سعی کنه با ارامش مشکلات رو حل کنه
یعنی چی اون یکی گفت تو دو تا بگو
می تونی وقتی اون یکی گفت تو هم یکی بگی ولی چیزی بگی که اون از همون یکی گفتن اولش پشیمون بشه
من تو این چند سال زندگیم فهمیدم میشه هم به چیزی که می خوام برسم هم این که اروم و با ارامش زندگی کنم اینم با دعوا و کل کل کردن به دست نمیاد
زن تو زندگی سیاست نداشته باشه باید تا اخر عمرش فقط بجنگه
ناسلامتی شماها زنید می تونید یه سری حربه های زنوه رو بهش بگید تا دل همسرش اروم شه نه این که یادش بدید تو دعوا چی بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش رو بخواهی ماه بانو جون
به نظر من زن وشوهر هر دو باید به یک اندازه برای حفظ زندگی مشترکشون تلاش کنن . چون زندگی جفتشون هم هست .
این حرف شما برای زمان های قدیم مصداق داشت که اگر زنی از شوهرش جدا می شد بی چاره می شد چون از لحاظ مالی به شوهرش وابسته بود و باید هر کاری می کرد تا زندگیش از هم نپاشه .
ولی الان چه دلیلی داره که مرد همچین حرفهایی خفت باری به یک زن بگه و زن هیچی نگه که چی زندگیش رو حفظ کنه .
باید دو طرف زندگیشون رو دوست داشته باشن نه این که یکی خرد بشه و یکی دیگه به خواسته هاش برسه .
راستش رو بخواهی من از اول برسر حق و حقوقم تو زندگی مشترکمون جنگید و تا به حال هم خدا رو شکر هیچ مشکلی برای زندگیمون پیش نیامده تازه همسرم هر روز بیشتر عاشقم می شه .
الان طوری شده که لحظه شماری می کنه که ساعت کاریش تمام بشه و بیاد خانه . همه همکارهاش همش بهش می گن بابا جون تو چرا اینطوری هستی ولت می کنن می ری سمت خانه ؟؟؟
یک هیئت می خواد بره همش می گه تو هم با من بیا من نمی رم مردانه بیرون پیش تو می نشینم تا از هم جدا نباشیم .
البته منظورم از جنگید برسر حق و حقوقم این نبود که دعوا و بزن وبزن کنم ولی هیچ وقت اچازه ندادم حقم خورده بشه . همیشه تا دیدم جایی داره در حقم کوتاهی می کنه بهش تذکر دادم .
به نظر من ما زنها اول باید خودمون برای خودمون ارزش قائل بشیم تا دیگران رو هم مجبور کنیم که ما رو به رسمیت بشناسن و به ما احترام بگذارند.
خب فدات شم منم همینو می گم
ولی شیلا الان تو موقعیتیه که باید اروم شه تا بتونه با ارامش از حق خودش دفاع کنه نه این که بخواد حرف از طلاق بزنه ، مگه این طوری به حق خودش میرسه ؟
با دعوا کردن باعث میشه دوتاشون از سر لج و لجبازی کارایی کنن و حرفایی بزنن که جمع کردنش سخت باشه
شیلا که حرف از طلاق نزده . شوهرش گفته بچه رو بردار برو دیگه نمی خوام وقتی میام خانه ببینمت تا بریم طلاق بگیریم . این یعنی که شوهرش نمی خواد برای حفظ و بقای زندگیشون کاری کنه . صددرصد هم زیر سرش بلند شده . وگرنه امکان نداره مردی زنش رو که ازش بچه هم داره از خودش ترد کنه و بچه رو هم بی خیال بشه . ببین اون زنیکه افریته ایی که به شوهرش گیر داده چی کار کرده دیگه بچه اش رو هم نمی خواد.
البته من با شیلا جون کاری ندارم ها . من یک چیز کلی در مورد خانم ها می گم .
من می گم باید طوری رفتار کنیم که دیگران اجازه ندند به ما بی احترامی کنن و حقوقمون رو ضایع کنن .
بلاخره زن و شوهر دعواشون می شه . مثل هوای بهاری می مونن یک لحظه ابری و یک لحظه آفتابی .
همین الان هم که شوشو شیلا آمده خانه شاید تمام حرفهایی که بینشون رد و بدل شده رو فراموش کرده باشن و دارن باهم لاو می ترکونن . من این حرفها رو در کل زدم.
اگر یک مرتبه بهمون بی احترامی بشه و جلوش رو نگریم دیگه عادت می شه .
ایییییییییییییی
بی خیال بابا
ما که شوهر شیلا رو نمیشناسیم!!!!!!!!!!! شاید عصبی شده قاطی کرده یه چی گفته ، چه ربطی داره به این که زیر سرش بلند شده!
میدونستی اگر ادم باعث شه بین زن و شوهر کوچکترین دلگیری پیش بیاد چه گناه بزرگیه!

شیلا جان
به نظرم تو سایت نظر خواهی نکنی خیلی بهتره
با دایی همسرت حتما تماس بگیر عزیزم
انشالله به زودی مشکلت حل شه
منم برات خیلی دعا می کنم عزیزم
شیلا جون! بچت چند سالشه؟
آیا کم توجهی ها و بعد موارد شدیدتر بعد از بچه به وجود نیامده؟
یکی از آشنایان من همینطور شده بود. بعد از کلی صحبت باهاش فهمیدم از وقتی بچه اومده نتونسته مثل قبل به شوهرش برسه و اون هم حسودیش می شه یا هر تعبیر دیگری. بهش گفتم برای شوهرش نامه بنویسه و بهش بگه که اون از بچه براش خیلی عزیزتره و ...
شوهرش هم درست شد. زندگیشون واقعا داشت از هم می پاشید. شما همدقت کن . اگر قبلا مرد خوبی بوده و از این نوع برخوردها نداشته شاید ریشه در این مسئله داشته باشه/.
عزیزم ضبط صدا درست نیست میتونه جرم محسوب بشه. از کسی که قبولش داره کمک بگیر و حتما قبل از فکر جدایی پیش روانشناس برید. قبله عالم فکر میکنند هر وقت خواستند 1 زن را بیچاره کنند و بعد بیرونش کنند ؟؟؟ بچه چی؟