2777
2789
عنوان

می گه بچه مال تو....... برو

5170 بازدید | 55 پست
سلام
یادتون هست تاپیک خرجی نمیده؟من بودم.جواب داد.بهم می گه نمی خوام ببینمت.دوست دارم وقتی میام خونه تو رو نبینم.
بچه مال تو .برو خونه بابات تا طلا ق بگیریم.........برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من از خانه ات نرو . بعدا می ره عدم تمکین می ده و تو رو مقصر جلوه می ده . بگو تو مشکل داری اگر می خواهی تو برو بعد هم سریعا بقیه رو در جریان بزار و بگو که بهت چی می گه تا بعدا نتونه زیرش بزنه .
می خواد تو خانه نباشی تا گند کاری هاشون راحتتر انجام بده .
خیلی ببخشیدا ولی عجب آدم های بی ناموسی پیدا می شن .
یه وقت نری ها؟ بگو اگه می خوای طلاقم رو بدی برو اقدام کن من اینجان نشستم بعد که کاراش انجام شد و تموم شد و طلاقم رو دادی می رم؟ اگه بری عدم تمکین می زنه برات نه مهریه بهت میده نه بچه بهت می ده نه هیچ چیز دیگه ای همه جا هم حق با اون می شه؟ فقط به خانوادش و خانواده خودت بگو چی می گه
فرشته ها با هم می آیند ... خدایا شکرت
نباید از خونتون برید ،اصلا ................... من با نظر خانم مامان مانی موافقم . میتونه ادعای عدم تمکین کنه
صاحب اراده فقط پیش مرگ زانو میزند؛آن هم در تمام عمر یک بار بیشتر نیست!
نمی خواد فکرای دیگه هم بکنید . بهتره الان فقط به مشکل پیش اومده فکر کنید و مسائل دیگه بهش اضافه نکنید
صاحب اراده فقط پیش مرگ زانو میزند؛آن هم در تمام عمر یک بار بیشتر نیست!