2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
اره عزیزم نوشتهpcom

pcoهمان تنبلی تخمدان هست که به دلیل سردی رحم بوجود میاد و درمانش قرص متفورمین نیست

برای درمان ریشه ای باید علت سردی رحم برطرف بشه نه نشانه اون که تنبلی هست

من مشاور طب سنتی و زبانشناسی با یه تیم قدرتمند در زمینه مشکلات زنان و ناباروری توی واتساپ گروه آموزشی داریم و برای اعضای گروه بصورت رایگان زبانشناسیانجام‌میدیم

تلگرام tak_1664

پیام بدین تا لینک بهتون داده بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید

2️⃣ یه روش ساده برای گرفتن یه پاداش بی‌دردسر!

💰 خیلی اتفاقی فهمیدم که Blue Bank یه جایزه ثبت‌نام میده! کافیه موقع ثبت‌نام کد M6EDKA رو بزنی، و یه هدیه دریافت کنی.

من که گرفتم، تو هم امتحان کن ببین چطوره! 🤷‍♂️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .