2777
2789

سلام لطفاً تجربه ای دارید بگید

خیلی سر از پوشک گرفتن اذیتم کرد 

بعد چندماه که گفت دیگه اصلا خطا نداشت الان چندروزه بعد ۶ ماه دوباره تو خودش پی پی می‌کنه منم دست خودم نیست در حد مرگ عصبانی میشم جیغ و داد میکنم 

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم میخاستم فرش بدم بشورم دوباره شروع کرده😭یعنی دوباره باید از اول شروع کنم😭از اونور فقط روی قصری پر آب گرم پی پی می‌کنه همینجوری تو دستشویی نمیکنه میخاستم اونو حل کنم که دوباره شروع کرده تو شلوارش پی پی می‌کنه😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه سال و نیمه الان نزدیک به سه سالگی گرفتم دقیقاً سه سالش تموم شد گفت بالاخره الآنم چندروزه دوباره ش ...

موقعی ک از دستشویی دومش گرفتیش

امادگی داشت کامل؟؟؟؟

پسرا امادگیشون دیرتر از دختراست چون

بنظرم میبینی داره بهش فشار میاد

هی بهش بگو پی پی اگر داری باید بریم دستشویی

ولی برای اینکه زندگیت داغون نشه پوشک ببند

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دختر منم اینجوری شده یه دوره بازگشت داره به زورم از پوشک نگرفتمش اواخر فرار میکرد پوشکشو وا میکرد در میرفت یه مدت کاملا همکاری کرد الانم مودش عوض شده نگه میداره فقط میدونم نباید عصبی بشم چون میگذره 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
سه سال و نیم

عزیزم من قبلا هم تو سایت گفتم،بچه ها از نظر آناتوما تا ۲سالگی قادر به نگهداریه مدفوع بغیر از بیرون روی هستن

بچه شما متاسفانه تنبله وباید تشویق یا جایزه براش در نظر بگیری

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید آمادگی داشته باشه از لحاظ علمی از سن ۲سالگی آناتومی بدن کاملا آمادگی داره