2777
2789

مثلا تاپیک زدن فامیل شوهرم برای پاگشا جلوی ما سوسیس تخم مرغ و همبرگر گذاشت یا مادر شوهرم میریم اونجا جلومون غذای فلان نمیذاره و.. و همینو سرکوفت میزنن به شوهر که خانواده تو فلانن و برات ارزش قائل نیستن و آدم حساب ت نمی کنن و..

وقتی ابن چیزا رو میشنوم دلم برای شوهره میسوزه. خب چیکار کنه بره سر گوشت و مرغ و سوسیس تخم مرغ با خانواده و فک و فامیلش دعوا کنه؟ که بگن نخورده بود گشنه بود سر غذا قهر کرد؟ بگه اره خانواده من منو آدم حساب نمی کنن؟ خب سخته

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

خب وقتی همون مرد از همون ادما دفاع میکنه باید بهش طعنه زد

بعدشم عزیزم اصلا نگران نباش مردا تو همه مواقع سه متر زبون دارن 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین من خونواده مادر شوهرم اینجورین 

پدریم عالین هرچی بزاری براشون مهم نی 

ولی مادرشوهرم هنوز که هنوز یادشه پارسال فلانی سر سفره گوشتش کم اومد 

با اینا سخته زندگی

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بیشتر ببینید

حالا من کاری باغذان آرم اماهمسرمن هیچگونه کاری خانوادش برامون نکردن حتی کادو سرعقد شوهرم خرید دادن بهم بعد الان واس نوه چهارمشون رفتن گوشواره خریدن من نباید ناراحت بشم؟

یا نباید به روی شوهرم بیارم؟

خب وقتی همون مرد از همون ادما دفاع میکنه باید بهش طعنه زدبعدشم عزیزم اصلا نگران نباش مردا تو همه موا ...

به نظرم سرکوفت درست نیست. نهایت باید تلافی کرد. مثلا اگه سوسیس تخم مرغ جلوتون گذاشتن شما هم دعوتشون کردین غذای دم دستی مثل کوکو یا الویه جلوشون بذارین

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

من این حرکت رو بیشتر از سمت آقایون دیدم ک سرکوفت زدن ب زنشون بخاطر دیگران

در کل کار درستی نیست و راه درستشم اینه ک هم خانم هم آقا توقعات معقول داشته باشن و اگه جایی احساس کردن عمدا بهشون بی احترامی میشه احترام خودشون حفظ کنن و رفت و آمد نکنن نه ک بیفتن ب جون زندگی خودشون بخاطر رفتار بد ی عده دیگه

اشتباه ما انسانها اینه که خطاهای خانواده و کم کاری هارو به روی همسر میاریم و غر و فوش هاشو به اون میدیم و در اخر دعواهاش راهم بااون بیچاره میکنیم درحالی که یه ادم عاقل و سیاستمدار حرف و اعتراضی داره مستقیم به خود طرف میگه و اگه هم گفتنی نیس،زیرکانه فقط تلافی میکنه ....فقط درحد یه هشدار به همسرش میگه که عزیزم من از اونها بخاطر تو بیشتر توقع داشتم و ناراحتم که شمارو کوچک کردن و این رفتارمم فقط بخاطر نشان دادن اعتراضمه تا بلکه بفهمن کار درستی نکردن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....