2777
2789
عنوان

کوبیدن سر به زمین کودک یکساله

128 بازدید | 14 پست

سلام پسرم یکسال و دو ماهشه و نزدیک یک ماهی میشه که سرشو به زمین میکوبه یه وقتایی آروم و یه وقتایی محکم میزنه به زمین صورت خودشو چنگ میزنه یا با دست میزنه تو سر خودش خیلی سعی میکنم که توجه نشون ندم که بدتر کنه اما اثری نداشته تا الان.. تا یکم ناراحت بشه یا از چیزی ناراضی این کارو میکنه و حتی خیلی عادی نشسته و کاری نداره اما بازم با دست میزنه تو سر خودش...چکارش کنم خیلی نگرانشم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان از سرش افتاده ؟؟جلو یه نفر چقدر خجالتم میشه نمیدونم چرا اینکار میکنه

نه شاید بزرگ شن بهتر شن بهش گوشیو ندادم محکم به سر و صورت ش میزد فک کنم برا جلب توجه میکنن نازش کن بوسش کن نمیکنه

نه شاید بزرگ شن بهتر شن بهش گوشیو ندادم محکم به سر و صورت ش میزد فک کنم برا جلب توجه میکنن نازش کن ب ...

وای دقیقا امشب همراه باباش میخواست بره بیرون نبردش چنان سرش به زمین کوبید که سر من تیر کشید اینقدر چنگ ب صورتش میزد که واقعا هنگ بودن نمیدونستم چکارش کنم لج میکنه همش

وای دقیقا امشب همراه باباش میخواست بره بیرون نبردش چنان سرش به زمین کوبید که سر من تیر کشید اینقدر چ ...

دختره منم اونجوریه بهش گوش ندین نقطه ضعف ندین دستش  که فک کنه اگه سرشو زمین بزنه به خواستش میرسه

البته آدم دلش رحم طاقت نمیاره ولی گفتم بوسش نزار این کاررو بکنه

من خودم سعی میکنم آروم برخورد  کنم و حواسش پرت کنم اما بعضی مواقع واقعا نمیشه عصبی میشم باباش هم همین طور تا یجای خودشون کنترل میکنه اما یوقتایی که محکم سرش بکوبه که از گریه سیاه بشه اونوقت باباش هم خطری میشه دعواش میکنه  

الان تو بغلم میبینم آروم و معصوم خوابه آدم باورش نمیشه یک ساعت پیش چه غوغایی شده بود با این سر کوبید ...

زیاد سخت نگیر بچه منم خوابیده ولی عین خیالم نیس یکم بزرگ شن بهتر میشن