2777
2789

در هر دقیقه حدود ۲۵۰ نوزاد به دنیا میان احتمالا صدها پزشک در همان لحظات نوزاد را به اون دنیا خواهند آورد.

به نظر شما سرنوشت این نوزادان چه خواهد شد

دوست دارم افکار شما را بشنوم با تشکر

من منظورتو نفهمیدم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من منظورتو نفهمیدم

میگه بچه هایی ک مرده ب دنیا میان چ سرنوشتی دارن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

منظورتون چیه ؟ اینایی که فوت می کنن رو میگید ؟

فراموش کردنت از عمر من بیشتر زمان می‌خواد                 🤍 اگه با نظرم مخالف بودی و جوابت رو ندادم به خاطر اینه که قصد ناراحت کردن و بی احترامی ندارم 🤍

نه میگه تو روز قیامت بچه هایی که به دنیا میان چی میشن

مگه تو روز قیامت بچه ب دنیا میاد؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
میگه بچه هایی ک مرده ب دنیا میان چ سرنوشتی دارن

نوشته در قیامت و بهشت بدنیا میان ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید