2777
2789
عنوان

بچه هاتونو ساعت چند میخابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست
خودتون زودتر بخوابید تا اونم بخوابه

همسرم میاد خونه. میره دوش میگیره. بعد بچه ۴ ماهه شیرخشکی هم دارم . هم باید شام گرم کنم هم به بچه برسم که معمولا شب همسرم به بچه میرسه

یه خورده با دخترم بازی میکنه تلویزیون نگا میکنه 

شام میخوره بعد خب من باید سفره جمع کنم و آشپزخونه رو مرتب کنم و ... خلاصه که ۱۲ میریم که بخوابیم و اصلا دخترمم قبل از ما نمیره بخوابه 

از ۱۲ تا ۱ و گاهی ۱ و نیم هم از سر و کول ما بالا میره تا خوابش ببره

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

براش قانون نذاشتین اونم هر طور بخواد شمارو ادارهرنیکنه دیگه

اصصصلا قانون حالیش نمیشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره من خودمم بچمو نخوابونم شوهرم انقد باهاش بازی میکنه تا خسته شه دیگه نهایت 11 بخوابه

اره عزیزم بازم سعی کن زمان رو کم کم جلوتر بیاری.آدم نیاز داره یه تایمی برای خودش باشه.بچه هم رشد خوب رو تو خواب داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
روزا خستش کن که زود خوابش ببره

چجکدی؟ با آلودگی هوا و سرما و بچه کوچیکتر، بیرونم نمیتونم ببرمش

آره من خودمم بچمو نخوابونم شوهرم انقد باهاش بازی میکنه تا خسته شه دیگه نهایت 11 بخوابه

من همسرم تازه بعد از شام بازی های هیجانی باش میکنه پاک دیوونش میکنه 

دیگه اصلا نمیخابه 

هرچی هم بهش میگم فایده نداره

من همسرم تازه بعد از شام بازی های هیجانی باش میکنه پاک دیوونش میکنه دیگه اصلا نمیخابه هرچی هم بهش می ...

نباید هيجانیش کنه اشتباهه

خودتونم ساعت 11 لامپا را خاموش کنید تا یواش یواش عادت کنه به خوابیدن 

تو خونه باهاش اینور اونور بدو تا خسته شه

یه راهی بگو که خودم ندوئم اون بدوئه! 

بخدا سخته 

سنم بالاست بدنم نمیکشه 

من همسرم تازه بعد از شام بازی های هیجانی باش میکنه پاک دیوونش میکنه دیگه اصلا نمیخابه هرچی هم بهش می ...

اشتباه محض بازی کردن شب هست مخصوصا هیجانی اصلا نمیزاره بخوابه.پس علتش خودتون هستین عزیزم.روشتون رو اصلاح کنین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نباید هيجانیش کنه اشتباههخودتونم ساعت 11 لامپا را خاموش کنید تا یواش یواش عادت کنه به خوابیدن

ببین همسرم همین الان یه دعوا با من زد و رفت چون گفتم زودتر بخوابیم و چراغا رو حاموش کنیم

وقتی هم چراغ هال روشن باشه بچه نمیخابه تمام حواسش به اینه که بیاد پیش باباش

اشتباه محض بازی کردن شب هست مخصوصا هیجانی اصلا نمیزاره بخوابه.پس علتش خودتون هستین عزیزم.روشتون رو ا ...

کاش مردا اینقد فهم داشتن