2777
2789

چی هست توضیح بده گلم

دختر پایین جا دکتر متخصص پوست رفت لیزر جای جوش کرد حالا اسمشو نمی‌دونم فقط می‌دونم صورتشو با دستگاه زخم میکرد تا چند روز بود جای زخم و تراشیدگی،ولی فایده هم نداشت، الووا تازه از عطاری بگیر مرتب بزن جای جوشای منو ک پرکرد قبلاً خییییلی داغون بود، الان برا پوست چربم ژل شستشو شوی درمالیفت سبز میزنم پوستمو قشنگ خشک کرده دیگه جوش نمیزنه سه روز اول فقط جوشا زیرپوستی اومد بالا بعد کامل همه رو خشک کرد الآنم پوستم چربیش کنترل شده ، و قرص لیورگل140بخور روزی3دونه گیاهی هس و ضررنداره، سرچ کن میبینی، و بعدشم ی آبرسان ک مثه ژل بی رنگ هس بخر مخصوص پوست های چرب، صورتت ماه میشه،من الان فقط مشکل لک دارم، صورتم پر لک هس،جای جوش و خود جوش نابود شده، لک های زشت رو پوستم مونده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم رفتی برای فیان ؟ میشه نتیجه رو بگی و اینکه کدوم شهر و کجا رفتی

سلام عزیزم بله رفتم . فقط یکم قرمزیش مونده که تا ده روز دیگه خوب میشه. باید صبر کنم که قرمزی کامل رفع شه تا ببینم چقدر نتیجه دیدم ، ولی تا اینجای کار میتونم بگم 20 الی 30 درصد نتیجه دیدم .

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو بخونید شما از فیان برای فرورفتگی جای جوش هاتون نتیجه گرفتین ؟

سلام . تقریبا ۲۰ الی ۳۰ درصد نتیجه گرفتم . ولی پوست با پوست فرق میکنه . برای من دیگه میتونم بگم کامل قرمزیش هم برطرف شده 

سلام‌من امروز پیشش انجام دادم شما تا الان چطوره وضع پوستنون؟

سلام عزیزم خوبین ؟ من الان یک هفتس انجام دادم . فکر‌کردم بهتر شدم . ولی امروز که پوسته ها کامل ریخت همه فرورفتگیا جای جوشام دوباره مشخص شدن.

شما در چه وضعیتی هستین ؟