2777
2789

سوالم رو مطرح کنم؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعداد بالا منظورت چندتاس من دوتا دارم

مواقعی ک مهمون قصد داشته باشه بیاد خونت چه جوری مدیریت میکنی شما؟ در کل فضای خونه جوری هست ک پذیرش مهمونی رو داشته باشی از دست ریخت و پاشای کوچولوها و ...؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

@دماوند1   ایشون💚

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
مواقعی ک مهمون قصد داشته باشه بیاد خونت چه جوری مدیریت میکنی شما؟ در کل فضای خونه جوری هست ک پذیرش م ...

اگه از قبل اطلاع  بدن بله مدیربت میکنم همه چیم تا اومدن مهمون آماده س

سلام

سلام😊

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
اگه از قبل اطلاع بدن بله مدیربت میکنم همه چیم تا اومدن مهمون آماده س

بچه ها معمولا شریط رو درک نمیکنن اذیت نمیشی؟

من از بچه ها تو کارهای خونه کمک میگیرم یکی جارو میکنه یکی حیاط،جمع میکنه همسرم اگه ظرفی باشه میشوره جمع و جور وخرید 

خودمم نوزاد دارم بست نشستم در خدمتش

الحمدلله رب العالمین ...
بچهای من یکیش ده سالشه که خودش کمک دستم میشه یکیش،پنج

خب ۱۰ ساله رو نمیشه کودک در نظر گرفت دیگه خودش کمک حاله

من از بچه ها تو کارهای خونه کمک میگیرم یکی جارو میکنه یکی حیاط،جمع میکنه همسرم اگه ظرفی باشه میشوره ...

برای شما کودک محسوب نمیشن عزیز یه تیم کمکین😄