2777
2789
عنوان

اگر یه نفر رو از طریق دادن قرص قلب بهش توی غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 43 پست
حتتتما و حتما دانشگاه شهر دیگه شرکت کن و‌دور شو‌از‌اون سگ دونی مامانتم مامان‌نیس اخه!!!!

شرط می‌بندم اگه قبول هم بشم نمیذارن برم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

چرا به مامانت نمیگی همه چیو

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا به مامانت نمیگی همه چیو

ب هر دری زدم باور نکرد

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ب هر دری زدم باور نکرد

ببرش دکتر زنان جلو خودش معاینت کنن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ببرش دکتر زنان جلو خودش معاینت کنن

تعرض بوده نه تجاوز

هیچوقت تلاش برای رابطه کامل نکرده

واس همین مدرکی هم ندارم

تعرض بوده نه تجاوزهیچوقت تلاش برای رابطه کامل نکردهواس همین مدرکی هم ندارم

ببخشید این جوری میگم خدا لعنتش کنه

۱۸ سالت شذه و خودت میتونی ثبت نام کنیفقط تا اون موقع پول‌جمع کندانشگاه دولتی اگه قبول‌بشی ک اصلا پول ...

تا اونموقع هزار بار مردم و زنده شدم

راه دیگه ای ب جز قرص هست؟ ک صداش درنیاد

ببخشید این جوری میگم خدا لعنتش کنه

هزار بار هزار بار الهی امین ک روز خوش ازش ندیدم

هزار بار هزار بار الهی امین ک روز خوش ازش ندیدم

عزیزدلم

به این کار فک نکن بخاطر اون اشغال اعدامت میکننب کارای دیگه فک کن

هیییچ راه دیگه ای نمونده

خواستم از خونه فرار کنم نشد

صد بار خواستم خودکشی کنم نشد

خواستم ب مامانم بگم نشد

خواستم جلوشو بگیرم نشد

خواستم مدرک جمع کنم نشد

فقد همین راه مونده

میفهمن که من بهش قرص دادم؟میشه گردن نگرفت؟؟

آره اونا هم میگن باشه برو خونتون😐

بخوان ته چیزیو دربیارن خوب درمیارن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎