2777
2789
عنوان

اگر یه نفر رو از طریق دادن قرص قلب بهش توی غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک قبلیتو دیدم فقط یه مورد رو خواستم بگم که امکان نداره تو خواب متوجه نشی هرچقدرم خوابت سنگ ...

نمیدونم واقعا نمیدونم

توبه کرده باشه روح منو کشته

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بیشتر ببینید
اسی چرا ب مامانت نمیگی‌جریانو؟ با مدرک بهش ثابت کن اگه مامانت جدا بشع توام میری باهاش

هرچقد تلاش کردم فایده ای نداشته

نهایت مدرکم همون ویسه ک اونم قبول نمیکنه

شهر کوچیکی هستیم نمیتونه جدا شه انگشت اشاره اش میکنن وگرنه با همون خیانتای بابام جدا شده بود

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بیشتر ببینید
الان چند سالته؟ مامانت میدونه؟چندساله درگیری با پدرت؟

۱۶

باور نکرد

۱ سال💔

بیشتر ببینید
چرا با شرایط پدرت زنگ نمیزنی اورژانس اجتماعی؟حداقل از اونجا میری

نمیشه از ابروریزی میترسم

تازه فقط یه مدت اونجا میمونم، بعد برمیگردونن با یه تعهد از پدر و اونوقت اوضاع بدترم میشه

بیشتر ببینید
شکایت کن ازش واقعا بعد مردنش خودتو میبخشی؟ بلاخره جون یه انسانه عذاب وجدان میکشتت

معلومه که آره خودمو میبخشم

چطور اون موقع التماس کردنای من عذاب وجدان نمیگرفتش

شکایت با چی، چس مدرک ویس

بیشتر ببینید
خب دوربین بزار‌فیلم بگیر

گوشیم ک اونقد توان ندارع ک ۸ ساعت فیلم ضبط کنه

پول دوربینم ندارم

مدرکم یه ویسه نهایت نهایتش

اثبات هم کنم فقط عدم صلاحیت نگهداری فرزند میخورن

بعد انگشت اشاره میشم

بیشتر ببینید