2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نی نی سایت خواهر کوچولوی 12ساله ی منه !

راحت میشه راز هاتو باهاش در میون بذاری ، میتونی اخر شبا باهاش ریز ریز بخندی 

میتونی ازش نظر بپرسی برا لباس پوشیدنت

میتونی رو شونه هاش گریه کنی ... 

دوستت دارم نی نی سایت

تولدت مبارک خواهر کوچولوی پایه

البته به جایزه ات هم نیاز دارم خدایی :/

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که اینجا توو این شهر غریبم و کسیو ندارم نی نی سایت واسم شده ی همدم...تمام حرفاییکه توو دلم میموند و میشد بغضو گریه و به هیشکی جز خدام نمیتونستم بگم تونستم به دوستای نی نی سایتم بگم و درد دل کنم...نی نی سایت واسم شده ی دوست همیشگی و قابل اعتماد.بدون اینکه درموردم قضاوت بد بکنه...بهترین جاییه که من دارم همین نی نی سایته همتونو دوس دارم ... از اوناییکه تلاش کردن و مارو اینجا دور هم جمع کردن  و ی فضای صمیمی درست کردن واقعاااااا ممنونم😍😍😍😍😍😍😍😍

نی نی سایتم کنارت تجربه ها,غصه ها,دردودلهای زنان ایرانی را شنیدم تجاربی کسب کردم و پا به پای غصه های زنان ایرانی غصه خوردم داستان زندگیشان را خواندم واز هرکدام تجربه ای برای خود برداشت کردم. درکنارت گاهی ترکیدیم گاهی اخطار گرفتیم و گاهی خندیدیمو اشک ریختیم از وقت هایی که سایت در دست بروز رسانی بود و نمیتوانستیم بیایم حرص میخوردیم و از صورتی نبودنت ناراحت .همه گذشت.دنیای ما خلاصه شده در تو ووجودت جزیی از زندگیه روزمره ی ما.دوستت دارم به امید انکه روزی ببینم دوباره تعطیل کردن تاپیکها بدسته کاربران فعال شده باشد.بوووووووس

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

نی نی سایت مثل یه خونه اس و کاربران نی نی سایت مثل اعضای یه خانواده

من افسردگی شدید رو تجربه کردم و تو زندگیم با استرس ها و اضطراب های زیادی مواجه هستم وقتی میام نی نی سایت باعث میشه حالم بهتر بشه تو نی نی سایت از تجربیات هم استفاده میکنیم به درد و دل های  هم گوش میدیم که باعث میشه حال خیلیا خوب بشه بارها شده یه مسایلی پیش اومده برام و اومدم نی نی سایت سرچ کردم و فهمیدم چطور با اون مساله برخورد کنم تو نی نی سایت میتونیم راه درست برخورد با مشکلات ریز و درشتی که روزمره واسمون پیش میاد پیدا کنیم و اینا برای من خیلی ارزشمنده

تولد ۱۲ سالگی این خونه رو به همه اعضای خانواده نی نی سایت تبریک میگم.

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷

توصیف نی نی سایت در چند بیت :

کیست سایتی که خورَد روزانه حجم گیگابایت

آفرین و مرحبا سایتی نیس جز نی نی سایت

حال گر میخواهی بشنوی وصف سایت

گوش بسپار به من تا که بگویم برات

در این سایت

عده ای منتظر نی نی ان و تسبیح به دست

عده ای از شیطنت های نی نی بی حال و مست

عده ای با شوهر و قوم شوهر درگیر جنگ

عده ای غمگین نشسته گوشه ای با دل تنگ

عده ای هم در کلاس رفتار با مادر شوهر

یاد گیرند تیکه اندازی، روش پرتاب سنگ

عده ای هم با سیبیل و هیکل مردانه شان

در سایت زنانه چرخند با دامن هایشان

عده ای هم مهربان با دل و جان 

گوش می‌سپارند به درد دیگران

هرکسی تجربه دارد می‌گذارد روی میز

صاحب تایپیک می‌سنجد دانه دانه ریز به ریز 

گر سوالی داری از بچه و زندگی و سلامتی

بیا این سایت و جواب بگیر به راحتی

در کل 

همه باهم خانواده گشته ایم

در غم و شادی به هم وابسته ایم

همه اعضا با تمام مشکل و دغدغه شان

صف می‌بندند برای همدلی با دوستان

ای خدا خیرت دهد صاحب سایت عزیز 

کم کن تبلیغ ها یا بزن با سایز ریز

کور گشتیم بس که چشمک میزنند

از سر تا نوک انگشت سایت برچسب میزنند

آخر شعرم بگویم این حقیر 

طنز گونه نوشتم شما به دل نگیر

😁😶😋😜

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

سلام😀یگان هسم یک معتاد

یه هفتس که پاکه پاکم😐 (الکی مثلا😆)

عشقم😢نی نی سایت ...

اگه شوهرم میذاشت "بیست وچهارساعت" پیشت میموندم

ولے ....حیف که نمیزاره😴

فقط "بیست وسه ساعت" مےتونم بیام پیشت😞😛

😣✌

بےےےےےےےےے توهرگز 

باتو شوهرم نمیزارہ ://

راسی تولدتم مبارک حالا ازمون توقع کادو نداشته باشیا😆ماهیچی نمیدیم

#پسر#خاص# نباشیم## 😅😅😩

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

نی نی سایت عزیز با اینکه مجازی هستی ولی برای من ی دنیای واقعی بودی  باعث شدی از تنهاییم بیرون بیام و بتونم دوستایی ک هیچوقت دنیای واقعیم نداشتم اینجا پیدا کنم 

خیلی روزا اینجا گفتیم خندیدیم گریه کردیم دردودل کردیم

فهمیدم میشه با کسانی ک هم عقیدت نیستن دوست شد در ی کلمه انسایت رو تو اولویت قرار داد

تولدتم مبارک مرسی ک هستی

نی نی سایت یعنی دنیای تجربه

تجربه ی خوب    تجربه ی بد....کنارهم وهمزمان......

چیزیکه تودنیای واقعی راحت بدست نمیاد......

الان میری تو یه تاپیک میخندی توتاپیک بغلی بغض میکنی  توتاپیک بعدیش فحش میخوری و توتاپیک آخر تعجب میکنی🙄🙄🙄🙄🙄.....

روح آدم به مرور بزرگ و ورزیده میشه ......

پایدار ومستدام باشی نی نی سایت  عزیز🙇

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

سلام دوست همیشگی👭

شنیدم تولدته😄تولدت مبارک عزیزم❤😍

نمیدونم دل نوشته ام و از کجا شروع کنم☺

بزار از اولش بگم :

زمانی که توی وایبر خانومهای گروه در رابطه با نی نی سایت صحبت میکردن فکرم نمیکردم که قرار تو آینده اکثر اوقاتم رو با تو سپری کنم 😊

اون موقع کنجکاو شدم و سرچ کردم تا بهت رسیدم

تازه پیدات کردم😁

اینجا دریایی از تجربه و اطلاعات و سرنوشت های تلخ و شیرین بانوان سرزمینم بود 💖

برای منی که تو سن کم ازدواج کردم و اصلا از شوهرداری و رفتار با خانواده همسر اطلاعاتی نداشتم اینجا برام نعمت بزرگی بود

اولش به صورت خاموش بخش تبادل نظرو میخوندم برام جالب بود وقتی یکی اختلافی تو زندگیش داره چطور بقیه خانم ها بهش مشورت میدادن و کمکش میکردن که اون موضوعرو به بهترین صورت حل کنه

بعد از مدتی تصمیم گرفتم به جمع شما بپیوندم😊

از مشکلاتم میگفتم  وکاربرها راهنماییم میکردن

و خودمم اگر کمک و راهکاری از دستم برمیامد برای بقیه دوستانم انجام میدادم

گذشت تا تصمیم به بارداری گرفتم از تجربه خانوم های اقدامی استفاده میکردم تا معرفی دکتر هاو... اما هنوز بعد از 2سال نشده و خواست خداس که فعلا در انتظارش بسوزم 😔تو این مدت خیلی فشارهای روحی و تحمل کردم که اگر اینجا نبود معلوم نیست چه جور از پسش برمیومدم

اما از رحمت پروردگارم نا امید نیستم و بیصبرانه منتظر روزی هستم که مانند تمام مادران سرزمینم از اتفاقات شیرین بارداریم با شما صحبت کنم😌

جزوی از زندگی روزمره ام شدی دوست خوبم💕 جوری که اگر یک روز نیام و بهت سر نزنم احساس میکنم چیزی و گم کردم😘

همینجا از تلاش و زحمات ارزشمند وصادقانه شما مدیر سایت و همه ی پرسنلتون سپاسگزارم و از درگاه خداوند مهربان توفق روز افزونتان را خواستارم....انشاالله همیشه موفق و سلامت باشید.

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

سلام

سال 86 تازه عروس بودم و از غم سقط فرزندم به اینترنت پناه اوردم.و با نی نی سایت جوان آشنا شدم.

جوون بودم و کم تجربه، تا اون موقع تصور میکردم همه ایران با یه خورده بالا و پایین مثل من میخورن و میپوشن و فکر میکنن و زندگی میکنن...ولی با نی نی سایت فهمیدم دنیا خیلی بزرگتر و پیچیده تر از اون چیزیه که تو ذهن منه

هزاران مدل آدم،هزاران مدل فرهنگ و طرز فکر، هزاران مدل زندگی ....نی نی سایت برای من یه در بود که باز میشد به زندگیه واقعیه میلیونها آدم.

سالها گذشت و  همه اتفاقای خوب زندگیم در کنار نی نی سایت بود، فرزند اولم دنیا اومد و بزرگ شد ،هفت سال بعد فرزندم دومم....منم با نی نی سایت بزرگ شدم ...

از اون روز 11 سال گذشته و انواع اپلیکیشنهای ارتباطی اومدن ولی من همچنان تا سوال و مشکلی برام پبش میاد ، اول از همه تو مرورگرم مینویسم ninisite.com

فارغ از مسابقه این تاپیک فرصتی شد که بگم بخاطره همه چیز ممنونم نی نی سایته دوست داشتنی ❤

نی نی سایت تفلدت موبالک💜

خانوم تولدت موبارک!عاغا تولدت مبارک!خوجگل تولدت مبارک💛بلاتولدت مبالک،💚جیگرتولدت مبارک💙شیطون تولدت مبارک💓هپی هپی تولدت دیش دیریم ری دیم دیم!عاقا تولوخوداجایزمون وبدیدما بریییم.ب ری م.دریا نروووو اگه بری جات تو نی نی سایت خالیه بمون بمون اینجا یکم رویاایه.والا بوخودا نی نی سایت شدی عشقموخبرنداری.شوهرم بفهمه ب توگفتم عشق سنگسارم میکنه.یووشکی میام اینجی.اینجی مال ماست.(میدونی عشقم من توخونه حبسم تاحالاام یدونه ازفامیلامون نیومدن خونمون شوهرم نمیزاره 😭)فقداینجارودارم خودم برات جشن میگیرم یووشکی نی نی یاراام دعوتن.////هموطن لایکم کن جایزه روبگیریم بریم.اگه برنده شم میدم ب کسی ک تو ذهنمه واحتیاج داره.نمیدونم جایزش چیه وطرفوخوشحال میکنه.💙💙💗💗مهربون باشیدباهام مرسی

تبریک تولد ۱۲ سالگیتو خودم به تنهایی نمیگم با

نی نی تو دلم بهت تبریک میگم ۱۲ ساله شدنتو😍

از سال ۹۳ تو دوست خوب من شدی با تو تنهاییهامو پر کردم خنده ها و ناراحتی ها مو سپری کردم الان که تو ۱۲ ساله شدی من دارم مادر میشم😍قبل از باردار شدنم خیلی چیزا ازت یاد گرفتم، پر از تجربه های مفید بودی برای من که حال دارم ازشون استفاده میکنم و قطعا دخترم که بدنیا بیاد بیشتر بهت نیاز دارم که کمکم کنی و تجربه هاتو در اختیارم بزاری😍 با وجود توعه که من یه عالم دوست پیدا کردم که تو شهر خودمن یا تو کشورم یا خارج از کشور، دوستایی که تو دنیای تو جای دارن و تو به من معرفیشون کردی، ممنون بابت این آشنایی ها😍 برای همچین دوستی آرزوی من روزهای خوب و شاده روزهایی که آینده ی روشنو به همراه داشته باشن⚘موفقیت تو موفقیت منم هست چون تو دنیای تو منم جای دارم.

نی نی سایت عزیزم تولدت مبارک⚘🌷⚘

این کیک و امروز به مناسبت تولدت با دخمل تو دلیم درست کردیم و تولد تو بهانه ای شد برای درست کردن این کیک👇👇  😍

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
2810