سلام
گاهی اتفاقات کوچیک میتونه زندگی ادمها رو عوض کنه ، هیچوقت فکر نمیکردم یه سکسکه یه دنیای جدید رو بهم نشون بده !سال۸۷بود اولین نوه ی خانواده ی ما دنیا اومده بود و همگی بی تجربه ،سرچ کردم سکسکه ی نوزاد و رسیدم به نی نی سایت ، واسم عجیب بود این همه مادر تو یه سایت و این همه راهنمایی دلسوزانه گذشت و گذشت من هم سر هر موضوعی که به بچه مربوط میشد میومدم نی نی سایت و دغدغه ی خانم برادرم رو حل میکردم.
تا خرداد سال۸۸ و حس کردن یه موجود جدید در وجودم بله من باردار بودم میرفتم کلوپ مامانای بهمن ۸۸ خاموش میخوندم اون هم ساعتها با کامپیوتر با اینترنت دایال آپ و جالب بود که ساعت ۵و۶ عصر سایت خلوت خلوت میشد ! تا تصمیم گرفتم عضو شم و از دغدغه هام بگم .و چقدر حس خوبی بود کسانی مثل خودم اکثرا بچه های اولشون بود ،بی تجربه ،دغدغه های مشترک و هدف مشترک .تاپیکهای نظرخواهی اسم و سونو و ازمایش
پسرم اسفند ۸۸ به دنیا اومد ،و بازهم دغدغه های بی تجربگی.. زردی ، شیر نمیخوره ،نمیخوابه پوشک به پاش نمیسازه و.....
کم کم همه چی داشت خوب پیش میرفت تا مهر ۸۹ پدرم داشت از بینمون میرفت تاپیک زدم از بچه ها خواستم واسشون دعا کنن و سختترین لحظه ی زندگی دختر رو من با دوستام در میون گذاشتم دوستانی که هیچوقت ندیدمشون و حتی صداشونو نشنیده بودم و چقدر این دنیای زنونه رو دوست داشتم ...
و روزها میگذشت دوستان خوبی پیدا کردم مهربون ،با سواد ، فهمیده
چه روزهایی خندیدیم، چه روزهایی گریه کردیم خیلیا رو از دست دادیم مثل می می ناز عزیز و مامی ترنم خدا بیامرزدشون ،خیلیا مادر شدن با هر خوشی خندیدیم با هر غصه ای گریه کردیم ، چقدر دعا کردیم برای مشکلات هم برای مادر شدن دوستامون و واقعا که دعای نی نی سایتی ها گیراست ! من از ته دل اعتقاد دارم . ما فقط دعا نمیکردیم یادمه محمد طاهای کوچک که گم شد همه دست به دست هم دادیم پیامک دادیم ماه عسل تا عکس محمد طاها رو نشون بده و سال بعد محمد طاها اومد ماه عسل !
و روزها همچنان میگذشت نی نی سایت فقط یه سایت بارداری نبود ،سایت اجتماعی شده بود که خیلی از دغدغه های دنیای زنونه رو میشد دید تبادل نظر کرد و ادم رو به تفکر وا میداشت ، با وجود اختلاف نظرات و تفاوت دیدگاه دوستان خوبی بودیم و هستیم
میرسیم به سال ۹۴ و بارداری دوم و بازهم نی نی سایتی ها همچنان به دغدغه ی یه مادر باردار توجه میکرد از سونو و ازمایش تا انتخاب اسم و کار به جایی رسید که تو اتاق درد زایمان من پیش دوستام بودم جایی که فقط باید خدا باشه و یه ماما و تنهایی من ، اما دوستام بودن و واسم دعا کردن و من یکی از بهترین لحظات زندگیم رو با دوستانم بودم و چی قشنگتر و بهتر از این ؟ البته این دفعه با گوشی بودم دیگه از کامپیوتر و اینترنت ضعیف دایال آپ خبری نیست اما نی نی سایتی ها همونجور مهربونن. درسته نسل استفاده کنندگان سایت عوض شده اما دغدغه ها مشترکه هنوزم دغدغه های مادر بودن ، زن بودن و حتی دختر بودن
و خیلیامون با تمام وجود از دنیای زنانه ی نی نی سایت دفاع کردیم و سعی کردیم مشکلاتی که ناشی از مجازی بودن بود رو از سایت و دنیای زیبامون دور کنیم .
سرتون رو درد آوردم اما خواستم بگم این سایت فقط یه محیط مجازی نیست یه دنیاست من ۹ سال از این ۱۲ سال رو همراه سایت بودم دوستان خوبی پیدا کردم ، افکار و فرهنگهای ی جدیدی رو شناختم و درسهای زیادی گرفتم.
و کلام اخر درسته ندیدمتون اما واقعا بانوان سایت رو با تموم افکار ، عقاید و اختلاف نظرات دوست دارم چون ما در هرچی متفاوت باشیم در زن بودن و دنیای زنانه مشترکیم