2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

تو شرایطی ک واسم خیلی سخت بود و خونه بابام بودم و از شوهرم جدابودم بغض داشت خفم میکرد هیچ تکیه گاه و پناهی نداشتم اومد تاپیک زدم و درد و دل کردم با دوستای نی نی سایتیم یکم بهترشدم الانم اصلا حالم خوب نیست و حداقل خوشحالم ک میتونم دوخط از حرفای دلمو اینجا بنویسم..توروخدا واسم دعا کنین شرایط خیلی بدی دارم اوضاع زندگیم داغونه فقط از ته دلتون یه نفرم شده واسم دعا کنه از ته قلبش

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

تنها همدمم تنها جایی که میتونم حرفام و بگم جایی که نه کسب سرکوفت میزنه و نه..

عاشقتم مرسی که هستی مرسی که بوسیله تو.دوستای خوبی پیدا کردمو شدی بهترین دوستم همیشه بمون

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نـــــــــــــــــــــــــی نــــــــــــــــــــــــــــــی ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت یعنی خنده های های شبانه از پستهای تاپیکهای سرکاری.خخخخخخخخ🎂🎇🎆

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

نی نی سایت جونم هر چند من رو دعوت نکردی به جشن، ولی دوستت دارم 

تولدت مبارک

🎂 🎁

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
2805
نی نی سایت جونم هر چند من رو دعوت نکردی به جشن، ولی دوستت دارم  تولدت مبارک 🎂 🎁

از طرف جمعی از دل سوختگان دعوت نشده به جشن  😟

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

نی نی سایت جایی برای پناه بردن کسی مثه من که تنهاس.

مرسی که همیشه هستی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

تواين زمونه كه همه دغدغمون شده گوشي، خوبه كه با همين گوشي و يه كيبورد به خودمون انگيزه بديم. با كوله باري از غصه و اندوه اومدم اينجا با صلواتاي خيلي از دوستانم آروم شدم..مرسي كه هستي نيني سايت 

نیلا دختر ناز من

قبلنا تو وبگردیهام اسمت بالا میومد و گاهی سر میزدم خوشم اومد  و عضو شدم  تقریبا جدیدم و برام حکم یه کشور رو داری که فقط چندتا از محله های یه شهرستانت رو دیدم. یکی از علتهایی هستی که تلگ.رام رفتنمو خیلی کم کرد . در ضمن دیگه تو شبکاری های همسرم احساس تنهایی نمیکنم میام اینجا کنار اعضای مهربونت ، درست مثل الان! تولدت مبارک نی نی سایت

ادما هميشه براي خودشون دنبال يه حريم امن ميگردن

و حالا ما جمع كثيري از خانمهايي كه هر كدوممون توي گوشه گوشه اين دنيا هستيم،ولي هممون باهم تو اين حريم گرم و خوب جمع شديم و روزاي سخت به هم دل داري ميديم ن روزاي خوب براي هم خوشحال ميشيم و دوستايي داريم كه جز اسم كاربريشون چيزي نميدونيم ولي اينجا كنار هم،براي هم دل ميسوزونيم و ميمونيم،مرسي كه اين حريم امن و خوب و گرم برامون ايجاد كردي،يه عمر خواننده هاي خاموشي بوديم كه اروم اروم كنار هم يه اجتماع نسبتا بزرگ شديم و دست تو دست هم و كنار هم هستيم هميشه

چهار چوب امن ما براي دل خستگي هامون،خيلي دوست دارم❤️

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

من تو بارداری اولم با نی نی سایت آشنا شدم.کلی کلی باهاش خاطره دارم.و همیشه هم با خوبی ازش یاد میکنم.اون موقع عضوم نبودم.بعد اینکه پسرم دنیا اومد عضو شدم.اون اوایل کمبود اینترنت بود و ما کارت میگرفتیم وصل میشدیم.چقدر صرفه جویی میکردیم.یادش بخیر 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

سلام ني ني سايت.تولدت مبارك.اميدوارم سالهاي سال روپا بموني.  

من وقتي بهت رسيدم كه خيلي بهت احتياج داشتم.الان به خيلي ازچيزايي كه ميخواستم رسيدم (قربونه تمام كسايي كه صادقانه اينجا اطلاعاتشونو دراختيارهمه ميزارن) من با تو كدبانو شدم غذاهاي خوشمزه درست كردم.باهات بزرگ واجتماعي شدم وارتباطمو باديگران درست كردموحقمو گرفتموسعي كردم درست و سنجيده عمل كنم تاحقي رو ضايع نكنم.همسرداري ياد گرفتموموفق شدم.دكترطب سنتي شدموخيلي كمتررفتم دكتر.هنوزم خيلي چيزارولازم دارم كه مطمئنم وقتي پيش بياد ،تو به دادم ميرسي.ممنونم كه هستي.هميشه باشي

روزی که به دنیا امدی ،  هیچگاه نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان مادرانی میشوی که باتو دنیا برایشان زیباتر است..

ای جان جانان تولدت مبارک. مرسی که هستی.    

دنیایی دوست داشتنی که با وجود تمام تلخی ها و شیرینی هایش،شادی ها و ناراحتی های مردمانش همیشه جریان دارد.دنیایی با حس مادرانه و زنانگی،هم صحبت تنهاییامون،دنیایی پر از دوست از هر کجای کشور که با وجود غریبگی از هر اشنایی اشنا ترند.نی نی سایت من همدم روزهای پرسوال من.مجازیست ولی به جقیقت شبیهست.تک فرزندم ولی خواهرانی دارم که بسیار مهربانند و همه را مدیون نینی سایتم.اینجا فهمیدم غصه زیاد شادی زیاد است همه زندگی ها خوش نیست.تجربه های دوستان برای من درس عبرتی است.تولدت مبارک ای همدم سختی هاو شادی های ما.تولدت مبارک ای نینی سایت عزیز.

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
2810