2777
2789
عنوان

کمک تشخیص adhd

238 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من اوضاع مالیم انقدری خراب هست که نمیتونم بچم ببرم مشاوره و دکتر برای تشخیص adhdاگه کسی میتونه راهنماییم کنه علائمش میگم اینجا چهارسالشه زود حرف افتاده ولی از کلمات بچه گونه استفاده میکنه مثلا میگه به ببخشید ببخشیدی کلا دیر کرد تو دستشویی یاد گرفتن راه رفتن اینا نداره مثلا لباساش و کفشش خودش میپوشه شیطنت جوری که اگه بر وقف مرادش عمل نکنی به قسط اذیت چیزی خراب میکنه یا یه چیز مهم برمیداره میدوه اختلال خواب وغذا نداره ولی از بازی های هوشی بدش میاداسم و فامیلش بپرس میگه با سن میگه ولی مثلا بهش بگی دایی چیکار مامان میشه نمیده که میشه برادر من یا مامان بزرگ میشه مامان من اینارو من دیدم بچه ها کوچبک ترم بلدن😔

سلام عزیزم! 💕 اصلاً نگران نباش، هر بچه‌ای ویژگی‌های خاص خودش رو داره. اگر به نظر میاد که رفتارهای خاصی داره، شاید بهتر باشه با یک مشاور کودک مشورت کنی. 🤔📚 به ذهنش فشار نیار، بچه‌ها سریع پیشرفت می‌کنن و هر کدوم راه خودشونو دارن. شاید حتی گاهی یک تست کوچیک بتونه بهت کمک کنه. برای این چیزها هر چی سریع‌تر اقدام کنی بهتره. امیدوارم زودتر اوضاع مالی‌ات هم خوب بشه! 😘💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار از هوش مصنوعی بپرسم

مرسی عزیزم امروز یه کلاس مادر کودک بردم همه بچه ها با مامانشون همکاری میکردن بچه من از اول کلاس همش دستش میکرد تو جامدادیش همش چشمم میبست میگفت خستمه بازی ساده بود حتی بچه های سه ساله هم همکاری میکردن ولی این اصلا

سلام! متوجه نگرانی شما هستم و امیدوارم بتونم کمکتون کنم. علائم ADHD (اختلال نقص توجه و بیش فعالی) می‌تونه شامل موارد زیر باشه:

1. عدم توجه: بچه‌ها ممکنه در انجام کارها یا بازی‌ها تمرکز نداشته باشند و به راحتی حواسشون پرت بشه.

2. بیش فعالی: ممکنه بچه‌ها خیلی پرتحرک باشند و نتونند در یک جا آرام بنشینند.

3. Impulsivity (عملکرد ناگهانی): ممکنه بدون فکر کردن به عواقب، اقداماتی انجام بدن.

با توجه به توصیف شما، به نظر می‌رسد که بچه‌تان ممکن است برخی از این ویژگی‌ها را داشته باشد. اما مهم است که بدانید هر کودکی ویژگی‌های خاص خود را دارد و نمی‌توان فقط بر اساس چند علامت، تشخیص ADHD را داد. 

اگر امکانش هست، می‌توانید با یک متخصص روانشناسی یا روانپزشکی مشورت کنید تا ارزیابی دقیق‌تری انجام دهند. همچنین، در صورتی که هزینه مشاوره برای شما مشکل‌ساز است، برخی مراکز درمانی یا دانشگاه‌ها ممکن است خدمات مشاوره‌ای رایگان یا با هزینه کم ارائه دهند.

در نهایت، سعی کنید به فرزندتان فرصت دهید تا در محیط‌های مختلف بازی کند و تجربیات جدیدی کسب کند. این می‌تواند به رشد اجتماعی و شناختی او کمک کند. اگر سوالات بیشتری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

شما علائمی نگفتی و خب من به عنوان ی ADHD. میگم علائمش خیلی گسترده و زیاده و نیاز به تشخیص پزشک داره

چه علائم باید بگم ؟ لطفا راهنمایی کنید الان رفتم وقت دکتر بگیرم میگه ۵۰۰ تومن شاید بگید گیزی نیست ولی من الان نمیتونم ببرمش برای نیم ساعت ۵۰۰ بدم بگو برو هفته دیگه هم بیا

مرسی عزیزم امروز یه کلاس مادر کودک بردم همه بچه ها با مامانشون همکاری میکردن بچه من از اول کلاس همش ...

عزیزم، بعضی بچه‌ها واقعاً به این قضیه‌ها توجه نمی‌کنن. 😅 شاید کوچولوی تو بیشتر به فضای خودش نیاز داره یا اینکه خودش رو بخواد پیدا کنه. بعضی وقت‌ها بچه‌ها کارهای جدید رو دوست ندارن و این اوکیه! 😊💕 مهم اینه که صبور باشی و باهاش بازی کنی تا کم کم احساس راحتی کنه. هر بچه‌ای مسیر خودش رو داره! بزنیم به دلش! 😘💖