2777
2789
مگه میشه اب نزنیمخب خود خونم مرطوبه تصورشم حال ادم بد میشه

خداوند مجرای ادرار رو بالاتر از مجرایی که خون پریودی ازون جاری میشه قرارداده وبا ادرار کردن دقیقا اون قسمت که خون میاد هم یجورایی ضدعفونی وشستشو میشه وباید بادستمال پاک کنیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه میشه تو پریودی خودتو نشوری🥴 من همش با اب در تماسم و عفونتم نگرفتم

خداوند مجرای ادرار رو بالاتر از مجرایی که خون پریودی ازون جاری میشه قرارداده وبا ادرار کردن دقیقا اون قسمت که خون میاد هم یجورایی ضدعفونی وشستشو میشه وباید بادستمال پاک کنیم

منم مثل شمام. کلا بدنم مستعده. کافیه یجا دستشویی برم، سریع دچار عفونت میشم.

من الان چند ساله دیگه دستشویی عمومی نمیرم ولی جدی در رابطه با گرم نگه داشتن رحم تو نت تحقیق کن و انجام بده خیلی خوبه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید
خداوند مجرای ادرار رو بالاتر از مجرایی که خون پریودی ازون جاری میشه قرارداده وبا ادرار کردن دقیقا او ...

این دیگه از اون حرفاست. ادراره، الکل نیست که.

من میکروب شناسم، تا به امروز نشنید کسی علت عفونتش، رعایت بهداشت باشه

من مجردمیعنی انقدر وسواسم رو نظافت که حد نداره لباس زیرم رو هرماه عوض میکنم هر روز میشورم فقط نخی می ...

شیرینی زیاد نخور 

بعد دستشویی حتماااا خودت با دستمال کامل خشک کن 

یه مدت قند کم کم کن خیلی بهتر میشی 

ژل شستشو هم بزن هرچندوقت یبار 

اینم هست مثلا ی بنده خدا یه چیزایی نوشته ک من هیچکدومو انجام نمیدم عفونتم خیلیییی کم میگیرم چی بشههه ...

آره درسته

❤️mehrsa❤️..  خدایا جز تو پناهی ندارم پناه من و دخترم باش.... 

خداوند مجرای ادرار رو بالاتر از مجرایی که خون پریودی ازون جاری میشه قرارداده وبا ادرار کردن دقیقا او ...

بابا بخدا این قدیمیا هرچی میگفتنو باید آویزه گوشمون کنیم،من یادمه مامانبزرگم چندسال پیش مارو نصیحت میکرد میگفت تو پریودی حموم نرین کمرتون شل میشه ولی الان میگن پریودین از همون روز اول برین دوش آبگرم بگیرین و....

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید
من الان چند ساله دیگه دستشویی عمومی نمیرم ولی جدی در رابطه با گرم نگه داشتن رحم تو نت تحقیق کن و انج ...

منم نمیرم. بله راجع به گرم کرد رحم باهاتون موافقم. دلیل علمی ندارم ولی گرم کردن رحم بخصوص تو پریود عابیه

مواد آلوده ای توی ادرار هستن

ادرار همچنین حاوی املاح و کریستال‌های مختلفی است که برای از بین بردن کثیفی از دندان‌ها مفید است. نهایتاً از ادرار در پزشکی نیز استفاده می‌شد - به عنوان ضدعفونی کننده برای زخم‌ها، سوختگی‌ها و عقرب گزیدگی استفاده می‌شد.

اینو توگوگل بالااورد من حالا به این شدت معتقدنیستم ولی مبدونم حکمت خداوندی ایجادکرده که دردوران پریودی مجرای خون قاعدگی باادرارضدعفونی بشه ونهایتا بادستمال خشک بشه

عادت میکنی، تو خونه دامن یا سارافون گشاد نخی بپوش

از وقتی ازدواج کردم عفونتم همش 

شوهرم از لحاظ نظافت از منم بهتره

البته ۴ ماه پیش سقط داشتم و طولانی مدت تونستم دفع کنم 

دکتر گفت طبیعیه عفونت بشی 

ولی من قبل از سقط هم از اول درگیر عفونت بودم

میگم شوهرمم قبل از ازدواج تقریبا ۸ سال پیش رابطه داشته با کسی از او نباشه؟

از کی تا حالا اوره شده مایع ضد عفونی کننده؟!

اگر عفونت مجاری ادرار داشته باشی چی اونجارو ضدعفونی میکنه اون وقت؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید