2777
2789

بسته به تغذیه ومحیط دستشویی هن هست من بعضی جاهامیرم دستشویی واقعا سریع سوزش وخارش میگیرم اما درحالت کلی میخای عفونت نگیری عسل رو بیار توتغذیت و شورت نپوش توخونه واز همه مهم تراینکه توی پریودی به خودت اب نزن وبه اونجااصلا اب نباید بخوره حتی حموم نرو این خیلی ضررمیزنه باعث میشه دائم محیط رحم مرطوب بشه و باکتری جذب کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خیلی وقتا یه چیزی میگم. بعدش میگم زبدنت لال بشه دختر😆 همین دندان و ریزش مو هم جزوشونه

منم نتیجه گرفتم هیچوقت به هیچی ننازم یا به کسی هیچی در مورد خودم نگم چون بعدش اون چیز قشنگ خراب میشه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
لباس زیر نپوش تو خونه با دامن باشاگر بیرون ساعتای زیادی نمیتونی لباس زیرتو عوض کنی پد روزانه بگیر عو ...

سرده 

منم همش نشستم باز همونجور تماس دارم با دامن دیگه چه فرقی داره تازه بهداشتی هم نیست توی لباسشویی بوده

入学試験を待っています

ژنتیک بدنشونه بیشتر تا نظافت

اینم هست 

مثلا ی بنده خدا یه چیزایی نوشته ک من هیچکدومو انجام نمیدم عفونتم خیلیییی کم میگیرم چی بشهههه بگیرم 

فک کنم وسواس زیادم خودش موجب عفونت بشه 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
کسایی که میگید شورت نمیپوشید یه سوال دارمترشحاتی که ازتون میاد میخوره به شلوارتون ایا شلوارتون کثیف ...

میشه قد شلوارم بشه چی میشه زیاد بشه عوض میکنم شلوارمو من دکتر زنان گفت شورت نپوش

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من که خودم خیلییییییی مستعده عفونتم ولی تعویض هر روز لباس زیر،جنس نخی و مرغوب لباس زیر استفاده نکردن ...

منم مثل شمام. کلا بدنم مستعده. کافیه یجا دستشویی برم، سریع دچار عفونت میشم.

بسته به تغذیه ومحیط دستشویی هن هست من بعضی جاهامیرم دستشویی واقعا سریع سوزش وخارش میگیرم اما درحالت ...

مگه میشه اب نزنیم

خب خود خونم مرطوبه 

تصورشم حال ادم بد میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید
مگه میشه تو پریودی خودتو نشوری🥴 من همش با اب در تماسم و عفونتم نگرفتم

بله روایت هم هست وقدیمیا اکثرا میگن اب نخوره وگرنه باعث انواع کیست وفیبرم میشه ازنظرعلمی هم ثابت شده دلیلشم اینه که تو قاعدگی رحم بشدت مکش وجذبش بالاهست وبخاطر همین کمترین رطوبت رو جذب میکنه من خودم گوش شیطلان کر مجرد بودم دائم توپریودی حمام میکردم ودائم عفونت داشتم اما متاهل شدم این موضوع رو فهمیدم رعایت کردم خداروشکر خیلی کم شد