2777
2789
اصلا کپ کردم خودم😅

شوهر من هی گفت دندونام سالمه بعدش دندوناش خراب شد مادرشوهرم میگفت تو این ۴۰ سال خورده ای ک از خدا گرفتم معده درد نشدم بعدش شد😂😂

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

کسایی که میگید شورت نمیپوشید یه سوال دارم

ترشحاتی که ازتون میاد میخوره به شلوارتون ایا شلوارتون کثیف نمیشه یا اونم هرروز عوض میکنید؟

روشتونو کامل توضیح بدید

منم میخام شورت نپوشم ولی موقع تخمک گذاری یا نزدیکای پریود شدنم ترشح دارم نمیتونم نپوشم

واقعا سواله برام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلنگ ابم نگیرین جلوتون....

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بیشتر ببینید
شوهر من هی گفت دندونام سالمه بعدش دندوناش خراب شد مادرشوهرم میگفت تو این ۴۰ سال خورده ای ک از خدا گر ...

منم خیلی وقتا یه چیزی میگم. بعدش میگم زبدنت لال بشه دختر😆

همین دندان و ریزش مو هم جزوشونه

اگه عفونت نداشته باشی زیاد مرطوب نمیشی بی دلیل. اگر هم نیاز شد فوری شلوارو عوض کن. چند تا شلوار داشت ...

وقت نمیکنم همه رو بشورم 

گاهی وقتا پد روزانه میذارم ولی زود به زود تموم میشن

入学試験を待っています

کسایی که میگید شورت نمیپوشید یه سوال دارمترشحاتی که ازتون میاد میخوره به شلوارتون ایا شلوارتون کثیف ...

من علاوه بر شلوار لباسمم تند تند عوض میکنم 

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
نظافت یعنی چی؟ چی کم میذارم؟

من که خودم خیلییییییی مستعده عفونتم ولی تعویض هر روز لباس زیر،جنس نخی و مرغوب لباس زیر استفاده نکردن از دستمال توالت و خشک کردن با یه حوله نرم و تمییز که بصورت روزانه شسته و خشک بشه گرم نگه داشتن رحم باعث میشه کمتر عفونت بگیره چون هرچی بلا سرمون میاد بخاطره سردیه رحمه... 

نخوردن قند مصنوعی،استفاده از نوره زرنیخ دار و دود دادن حداقل ماهی چند بار دود عنبرنسارا استفاده از یه ژل بهداشتیه خوب بلافاصله بعد از رابطه....قبل رابطه همسر حتما حموم رفته و تمییز باشه و.....اوووو تا صبح میتونم برات بگم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بیشتر ببینید
رعایت میکنیمدیگه چی؟

سیستم ایمنی قوی 

ببین مثلا کسایی ک پیاز یا سیر (کنار غذا) زیاد مصرف میکنن کمتر دچارش میشن 

در هرصورت عفونت ی چیز طبیعیه ( تاوقتی حاد نشده)

یکی از دلایل دیگش عفونتاییه ک درمان نمیشن 

مثلا ی دوره بود من دائم درگیرش بودم دکتر گفت تخم این عفونته مونده و با کوچیکترین الودگی حساسیت فوری برمیگرده 

نظرم در رابطه با عفونت هیچی بهتر از درمان خونگی نیست( البته بدن من همیشه جواب مثبت داده)

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
همون روانیه شاید چون کنکور

لباس زیر نپوش تو خونه با دامن باش

اگر بیرون ساعتای زیادی نمیتونی لباس زیرتو عوض کنی پد روزانه بگیر عوض کن مرتب

فلفل و گرمیجاتم نخور 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید