2777
2789

نه نمیکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام

تاپیک ۲ بهمن ماه همدل رو بخونین گفتن تعلیق خودخواسته ندارن ❗️

🔵🔵🔵🔵 اگر نظری، انتقادی نسبت به نی نی سایت دارین برید پایین صفحه قسمت تماس با ما بنویسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
چرا چه جوری لغو کنم

اصلا دیگه تعلیق نداریم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
سلامتاپیک ۲ بهمن ماه همدل رو بخونین گفتن تعلیق خودخواسته ندارن ❗️🔵🔵🔵🔵 اگر نظری، انتقادی نسبت به ...

من فکرمیکردم کاربری ازسارابپرس، براتوئه  تازه فهمیدم اون تونیستی ببخش قضاوت کردم گفتم هردوبراتوهستن .

چکار کنم

گفتن خودتون از کاربری خارج شید، ما لغو کاربری نمیکنیم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
راهی نداره میخوام کاربریم پاک بشه

نه

شاید تاپیک س ی ا س ی بزنی تعلیق شی، مطمئن نیستممم

بیشتر ببینید
من فکرمیکردم کاربری ازسارابپرس، براتوئه تازه فهمیدم اون تونیستی ببخش قضاوت کردم گفتم هردوبراتوهستن ...

خواهش می کنم.

💚💚💚

تازه چند تا تاپیک متلک و کنایه در مورد من هم زده. براش گزارش زدم نمی دونم niniyar دید یا نه.

فکر کنم یکی دو روز هست مثل من ❗️ پایین پست ها داره ۳ تا قلب رنگی می فرسته ❗️❗️❗️ نمی دونم چرا این قدر داره تقلید می کنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
خواهش می کنم.💚💚💚تازه چند تا تاپیک متلک و کنایه در مورد من هم زده. براش گزارش زدم نمی دونم niniyar ...

منم فکرمیکردم خودتی کاربریه دیگه زدی تازه دیروز ازروتاپیکاش متوجه شدم یکی دیگست .به هرحال ببخش