2777
2789
عنوان

به نظرتون همچی دختری پیدا میشه

1522 بازدید | 85 پست

من معمولا دخترهایی رو میپسندم که فکر بازی دارن. معمولا روحیه بالایی دارند. 

استقلال دارند. تحصیلات خوبی دارند. از لحاظ مالی استقلال دارن.

تمیز و مرتب هستند. وزن نرمالی دارند و تناسب اندام دارند. به ظاهرشون میرسند.

اخلاق خوبی دارند. مهربونن. صاف و اتو کشیده راه میرن. سنگین و ساده و خوش پوشن. 

اهل معنویات هستند. حجاب مقبولی دارند(چادری نیستن)، اما زیبا هستند. چهره دل نشینی دارن

بیشتر اهل سکوت و مراقبه اند. با هرکسی نمیشینن و پا نمیشن. 

خودشون رو دوست دارن. با خودشون و خونوادشون با احترام برخورد می کنن اهل بحث و دعوا نیستند. 

از مردم فارغ هستند. زیاد اهل معاشرت و وقت تلف کردن نیستن. پای تلویزیون نمیشینن.

اهل غیبت و بدگویی نیستند. از خانواده محترم و خوشنامی هستند. خونه داری بلدن،  زمان شناس هستند. 

فاز غم و غصه ندارند. اهل ناله نیستند. همیشه بخشی از راه حل ها هستند،نه مشکلات. دیگران براشون ارزش قائل هستند.

اهل ورزش هستند. زود میخوابن،زود هم بیدار میشن. به اوضاع و احوال زندگیشون مسلط اند، 

کاربر آقا ...خوشا راهی که پایانش تو باشی 

این کیسی که میخوای باید شخصی سازی شده و سفارشی بدیم کارخونه برات بزنه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم 

الساعه میگم خدمت برسه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
کردستانی یا کرمانشاه؟ بستگی ب مسیرت داره

کردستان ، سنندج....تهران هم بفرستی اشکال نداره بفرس دانشگاهش ، فقط مسیول خوابگاه پس نفرسته خوبه 😏

عره کورهزورتریش

با پیشتاز بیا زود برسی ، این شعر هم برای بدرقه اومدنت🙂😊

قدم بر دیده بگذار، که نورت جان من باشد

تمام خانه لبخندت، چراغان من باشد

اگر یک لحظه دیر آیی، دلم طوفان به پا سازد

تو آرامی، تو رویایی، تو پایان من باشد