2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا دوره چی خریدی؟ اصلا حوصلم نمیکشه پشتبانی هم تموم میشه

زبان انگلیسی با ادمینی

اولش خوب ادامه میدم بعد خراب میکنم😂💔مثلا بگو اول صبح که بیدار میشم طبق قانون پومودور ۲۵ مین استفاده کن ببین یادداشت برداری کن پنج مین استراحت کن اینطوری بهتر پیش میره و یه تایم خاصی بذار مثلا ۶ ساعت ۷ ساعت هرچقد در توانته ببین دوره رو تو دوره چی خریدی

اها پس پابلیک میبینی؟ کارفرما پیدا کردی؟😂

آره هنوز دوره رو تازه شروع کردم دیدن😂واسه دوتا آنلاین شاپ پروژه پیدا کردم ولی لامصب... تنبلیم میشه😂🥲بهم گفتن هر وقت تموم کردی پیج بزن واسمون 

خوشمال من در به در دنبال کارفرما رد کن بیاد اینور😂🦦🫂

😂شانسین ولی تو چنلای پیج و اینا غیرمستقیم از کارت تعریف کنی بدون اینکه بگی دنبال کارفرمایی خودشون میان بهت پیشنهاد کار میدن

چحوری تعریف کنم؟�🤣🥲

😂من اجتماعیم مثلا زود با همه ارتباط خوبی میگیرم به خاطر همین بهم کار دادن ولی یه پیج برای نمونه کار خودت بذار باشه بزنش ببرش بالا و اینکه برو تو چنلای دوره یا کار و... بگو تونستم به فلان مقدار تایم پیج رو انقد بردم بالا بدون هزینه زیاد تونستم فلان مقدار فروش رو ببرم بالا و... خودشون میان سمتت