2777
2789
منخ خودم دلم میخواد تو دوتا کلاس بذارمشون اما نمیدونم کارم درسته یا نه کمکککککککککککک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههههه دلشون میگیره تنهاااااااااایییییییی

اینجوری دوستای بیشتری پیدا میکنند نکن این کارو عزیزمممم!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
با هم باشن
شاگرد دوقلو داشتم پارسال
با هم درس میخوندن
تقلب میکردنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
بجای هم به پرسش ها جواب میدادن
همه همکارها رو روانی کردن
اما زرنگ بودن
جداشون نکن
ما اینا رو جدا کردیم داشتن افت شدیدددددددددددددددددددددددد میکردن
خواهر شوهرهای من دوقلو هستن و از اول ابتدایی کلاس جدا بودن ..

یکشونم تجربی رفت و یکی دیگه ریاضی (( چون 2 تا آدم جدا هستن ،، و اغلب دیده شده بچه هایی که از کوچیکی با هم هستن ،، یکیشون فدای اون یکی میشه از نظر سلیقه و علاقه ))

این 2 تا چون از اول جدا بودن هر کدوم به راه خودشون و چیزی که دوست داشتن رفتن ... الان یکیشون فیزیوتراپی دانشگاه تهران میخونه و اون یکی برق علم وصنعت ........

کاملا مستقل و موفق ...
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
به نظر من اگر جدا بشن ،، به نفعشون هست و در دراز مدت نشون میده و تصمیماتشون احساسی و بدون وابستگی هست .....((مخصوصصصصا که پسر هستن ))
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
بچه ها به خدا میدونم گناه دارن اما با حرفهای سارا خیلی موافقم چون این دوتا بچه دوتا ادم هستن نه یکی متاسفانه من حتی لباسهای مثل هم تنشون میکنم این جوری بیشتر هم به هم حسادت میکنن
شعله جان جدا باشن بهتره
چون رقابت همینطوری بین خواهر و برادرها هست و رقابت بین بچه های کلاس هم هست و اصل رقابت اینه که یکی برنده یکی بازنده باشه.......خوب بین خواهر و برادر خوب نیست رقابت باشه حالا فکر کن بلایی که سر اون بازنده میخواد بیاد
2810