2777
2789
عنوان

یه کرم بهم دادن پوستم خیلی خوب کرده 🖼️🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 11479 بازدید | 131 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم کرم گوری فک کنم سرچ کن مثل معجزه س میگنهمسرمن خریده واسه خودش ولی یکی دوبار بیشتر نزد تنبلیش اوم ...

سرچ می‌کنم ببینم اما کلا دیکه ترسیدم نمیزنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میخوام عکس بزارم ینی لینک شومیگه مجوز گذاشتن لینک نداری هوف🥲

سایت داغونه داغون

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الهام جون این کرم خیلی شبیه یک کرم به اسم کرم معجزه هست اولش خیلی خوبه کاملا جواب میده ولی بعد از چند وقت کاملا تاثیر عکس داره و باعث لک میشه م وحتی پوست و تیره تر می‌کنه عزیزم شما که روتین پوستی عالی ای داری به نظرم دیگه این کرم و استفاده نکن 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

الهام جون این کرم خیلی شبیه یک کرم به اسم کرم معجزه هست اولش خیلی خوبه کاملا جواب میده ولی بعد از چن ...

عزبزم بقیه هم گفتن دیگه نمیزنم من کرم معجزه نمیدونستم چیه فقط اسمشو شنیده بودم 

سلام من یه بار عکستونو دیدم 

شما چند سیسی ژل لب زدین؟  

من یک و نیم سیسی زدم ولی الان چند روزه اصلا معلوم نیست 

من میخواستم کامل مشخص باشه

تو ترمیم به نظرتون چند سیسی بزنم؟  

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خوابم نمیبره تا صبح بشه برم خونه خیلی خسته شدم از بیمارستان. شوهرمم این سه شب اصلا نخوابیده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
خوابم نمیبره تا صبح بشه برم خونه خیلی خسته شدم از بیمارستان. شوهرمم این سه شب اصلا نخوابیده

جان؟؟؟

سلام من یه بار عکستونو دیدم شما چند سیسی ژل لب زدین؟ من یک و نیم سیسی زدم ولی الان چند روزه اصلا مع ...

من ۴ بار زدم آخرین بار یکسال پیش نیم سی زدم تکون نخورده هنوز 

شاید لبات خیلی نازک بوده برا ترمیم هم برو یک ونیم دیکه بزن اوکی میشه

الهام فیلر صورت تا چند وقت میمونه؟

بستگی به بدن و متابولیسمت داره معمولا سری های اول ۶ ماه هرچی تمدید بشه موندگارتر میشه

بستگی به بدن و متابولیسمت داره معمولا سری های اول ۶ ماه هرچی تمدید بشه موندگارتر میشه

فیلر زیر چشم چقدر میمونه؟ 

میخوام قبل از عید فیلر زیر چشم بزنم و مزو تراپی انجام بدم.

خیلی میترسم.