2777
2789
عنوان

یه کرم بهم دادن پوستم خیلی خوب کرده 🖼️🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12523 بازدید | 131 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس خودتم میذاری؟دوس دارم ببینمت

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بیشتر ببینید
خوبه ولی چرا صورتت انقدد قرمزه اسی؟ ژنتیکیه یا بیماری؟؟

نه بابا گونه هام سرخ شده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اصلا خیلی شفاف شده خودم شگفت زده شدم تا حالا کلی پول روتین پوستی داده بودم از کیلینیک تا اوردینری هی ...

اسی یه سئوال پودر کلاژن بیوتی که میخوری باعث پر تر شدن صورتت شد ؟ 

واقعا ارزش هزینه کردن داره ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
صورتت ملتهب شده تا شفاف ،ب این کرما اعتماد نکن اولش خوبه

نه اصلا گونه خودم قبلش کمی سرخ هست همیشه۲۴

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اسی اسی میذاری عکس کامل یا ن؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بیشتر ببینید
صورتت ملتهب شده تا شفاف ،ب این کرما اعتماد نکن اولش خوبه

ملتهب نیست عزیزم هیچ سوزش خشکی ندارم گونه های خودم کلا یکم قرمز هست اینو زدم بیشتر شده

اسی یه سئوال پودر کلاژن بیوتی که میخوری باعث پر تر شدن صورتت شد ؟ واقعا ارزش هزینه کردن داره ؟

عزیزم من فیلر زدم متوجه پر تر شدن صورتم نشدم اما به نظرم تاثیر داره بخور 

قبلا عکس گذاشته

من ندیدمش تا حالا

بیشتر ببینید
اسی اسی میذاری عکس کامل یا ن؟

عکس نصفه صورت هست اگر دوست داری بذارم