2777
2789
عنوان

با یه بنده خدایی تصادف کردم

345 بازدید | 39 پست

دستش خورد به آینه ماشینم.

یکی دو هفته تمام هم دنبال کاراش بودم. منتی هم نیست. روز آخر هم رفتیم پزشک متخصص عکساشو دید. دستش ذره ای خراشیدگی، زخم، خون مردگی، یا ترک و شکستگی هیچی نداشت.

دکتر هم گفت هیچی نیست ولی اون خانم اصرار داشت که درد دارم.

براش حدود ۹۵۰ دارو نوشت که هزینشو دادم.

بعد ۱۰ جلسه فیزیوتراپی هم من گفتم بنویس. 

اون روز گذشت و رفتیم رضایت داد که ماشین آزاد شد.

فردای اون روز پسر کوچیکم به شدت اسهال شد و به شدت باسنش زخم شد و همش باید بغل میکردم بعد غروبش این زنه زنگ زد که من خارج شهر هستم و پاشو برو حضوری برام نوبت فیزیو بگیر. حالا بماند که بهش گفتم بچم وضعیتش خرابه ولی با اون حال مجبورم کرد که نه حتماً برو.

رفتم و اونجا شماره نسخه رو زدن گفتن نسخه نداره.

منم راستش از اون روز که به حال بچم رحم نکرد دیگه به بعد اصلاً سراغشو نگرفتم . نه زنگ زدم نه عیادت رفتم.

بعد هفته پیش بعد از ۶ ماه بابامو بیرون دید و بین جماعت به شکل بدی بهش گفت شما خبری از من نگرفتین.

بابام هم حسابی عصبانی شد و از خجالتش در اومد.

بعد این خانم همون شب به من زنگ زد و هزار حرف به پدرم زد به منم گفت ۲۰ جلسه رفتم فیزیوتراپی تو یه تعارف نکردی یبار منو برسونی. دستم هنوز خوب نشده و فلان.  پول دارو رو هم که دادی پرت میکنم تو حسابت. آخرشم گوشیرو قطع کرد. منم خدا شاهده همش آرومش میکردم و میگفتم ببخش بابام عصبانیه و فلان. یا گفتم هزینه فیزیو و اسنپ هم بگو برات میزنم. یک حرف بلند نزدم بهش.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد از چند دقیقه دوباره زنگ زد که من جواب ندادم.فردای اون روز هم زنگید سرکار بودم جواب ندادم.حالا به ...

نه خیرم ، اصلا ، مگه چقدر باید زیر دین یک آدم باشیم ؟؟

شما جبران کردی دکتر بردی پول دارو دادی اگر فیزیوتراپی نیاز داشت دکتر حتما ذکر میکرد این خانم دنبال باجگیریه ، ولش کن عزیزم 😐😐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بعد از چند دقیقه دوباره زنگ زد که من جواب ندادم.فردای اون روز هم زنگید سرکار بودم جواب ندادم.حالا به ...

واای ول کن تروخدا وقتی دکتر گقته هیچیش نیس برا چی انقد اصرار کردی فیزیو و فلان بنویس؟؟

همین ک ماشینت ازاد شد دیگ بلاکش کن 

ولش کن بابا

بزار هرچی میخواد بگه

بعضیا منتطر یه اتفاقن تا بقیه رو اسیر خودشون کنن

والا من موتور بهم زد دندونم شکست پاهام داغون شده بود

همون شب رفتیم رضایت دادیم کلا دیه نگرفتیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

نه ولش کن 

اینو محل بدی تا چندسال میخواد تورو تیع بزنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

آینه بغل که درد نداره 

من خودمم زانتیا زیرم گرفت 4 متر پرت شدم اونور تر 

راننده اومد بالا سرم بلندم کرد راه رفتیم من گفتم برو بسلامت 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید