2777
2789
عنوان

کیا فیبرم بزرگ دارن و میخوان عمل کنن بیاین اینجا باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 149 پست
دیگه برا باردار شدنم ی خورده دیره .سالی دو سه بار سونو میدم فقط این آخری ک تقریبا 7ماه قبل بود برا ا ...

اصولا نه با پری دفع نمیشه چون مثل زیگیله و جنسش گوشت و چربیه شاید کوچیک بشه و محو بشه ولی کنده نمیشه ک بخواد دفع بشه حالا باز برو سونو شاید کوچیک شده باشه نزار بزرگ بشه ک جز عمل راهی نداره کوچیک باشه میشه دارو خورد ولی بزرگ بشه فقط عمل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جای فیبروم هاتون کجا بود؟من خیلی فیبروم دارم یکیشون 10 سانتهولی یه 5 سانتی تو جدار داخلی رحم دارم که ...

مال من ساب سروز بود اما انقد بزرگ شده بود تا حفره لگن هم اومده بود

خداروشکر پریودامم سبک شده

مال من ساب سروز بود اما انقد بزرگ شده بود تا حفره لگن هم اومده بودخداروشکر پریودامم سبک شده

عزیزم من پست قبلی شما رو پیدا نمیکنم. شما کی و پیش کدوم دکتر جراحی کردین؟

هزینه عمل چقدر بود؟ نقاهتش چندوقته؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
عزیزم من پست قبلی شما رو پیدا نمیکنم. شما کی و پیش کدوم دکتر جراحی کردین؟هزینه عمل چقدر بود؟ نقاهتش ...

دکتر ابوالفضل مهدیزاده بودن من ۲۹ دی ۱۴۰۳ عمل شدم

۱۰ روز اول مهمه تا بخیه ها جوش بخوره

اما بعدش مثل ادم عادی هستین البته مراقبت که داره مثلا یهو خم نشین بار سنگین بلند نکنین و اینا

خیلیها که شاغلن ترجیح میدن ۱ ماه استراحت کنن و زیاد نشیینن

من بیشتر دراز میکشیدم‌ تا نشسته

من فقط فیبروم داشتم و بیمارستان خصوصی پارس ازاد پرداخت کردم اتاق شخصی شد کلا ۶۷ میلیون و ۲ شب بستری بودم

دکترم زیر میزی نمیگیره و بسیار هم معروف و حاذقه

اگه اندومتریوز اینا هم باشه خوب حتما بیشتره

ضمنا عمل من بخاطر بزرگی فیبروم ها باز بود

دکتر ابوالفضل مهدیزاده بودن من ۲۹ دی ۱۴۰۳ عمل شدم۱۰ روز اول مهمه تا بخیه ها جوش بخورهاما بعدش مثل اد ...

عزیزم درخواست دوستی دادم ممنون میشم آدرس و تلفن دکتر رو برام بزارید

ایشون رو دکتر خودم هم تو شهرستان معرفی کردن. غیر از ایشون دکتر آصف جاه رو هم معرفی کردن که خیلی معروفه. از دکتر فریدون دیانی هم تو همین سایت تعریف شنیدم. باید بیام تهران و سریع تر ویزیت شم و تصمیم بگیرم

منم چندین فیبروم دارم بعضیاش بزرگه خونریزی و درد زیاد دارم. همین امشب بیمارستان بودم از 30 اسفند لکه بینی و بعدم پریودم. داغون شدم واقعا😭

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
عزیزم درخواست دوستی دادم ممنون میشم آدرس و تلفن دکتر رو برام بزاریدایشون رو دکتر خودم هم تو شهرستان ...

درخواستتتون رو قبول کردم

هر اطلاعاتی بخوایین بهتون میدم اما امیدوازم دکتر بیمار جدید بپذیره

عزیزم من اطلاعات رو واستون فرستادم

راستی اصف جاه رو‌من نمیپسندم اون میخواد بگه فیبروم با هر سایزی رو باپاراسکوبی میکنن و همه اونایی که از عمل باز میترسن خودشونو میسپرن دست دکتر اصه جاه اما متاسفانه چون تو لاپاراسکوپبی فیبرومهای بزرگ رو‌میتراشن تا در بیارن تیکه هاش او رحم پخش میشه و چند ماه بعد رشد میکنه. فقط اینطوری اسم در کرده در حالیکه کلی هرینه لاپاراسکوپی بیشتره

ضمنا من دکتر مهدیزاده رو او سایت پیدا نکردم من ۲۵ ساله مه مریضش هستم و‌سال ۷۸ کیست تخمدانم رو پیش ایشون لاپاراسکوپی کردم