2777
2789
نی نی چهار ماهه یکی از دوستام حدود دوهفته ای هست فقط تو خواب و یا ماشین در حال حرکت شیر میخورد الان دو روزه حتی تو خواب و ماشین هم نمیخوره. به زور با قاشق حدود 20 -30 سی سی میخوره بعد ساعت ها شیر نخوردن.. البته دکتر بردن و ازمایش عفونت ادراری نوشته ولی خوب مامانش خیلی ناراحته این بچه ساعت ها چیزی نمیخوره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای فقط خدا صبرش بده و به مادرش بگو فقط باید صبرداشته باشه و تحمل کنه .پسر منم بدقلقی برای شیر خوردن از همون چهار ماهگی بود.ولی تا الانکه یکسالشه جون کندم تا شیر خورده
خدای مهربون یه شب زیبا و دوست داشتنی پسر نازم رو گذاشت تو بغلم.(محمد طاهای نازم 8مهر 93 زمینی شد)
وایییی این تاپیک و دیدم یاد خودم افتادم.دختر منم دقیقا از سه ماهگی دیگه شیر نخورد تا الان که دیگه نزدیک های دو سالشه.ببین فقط باید صبور باشه.من از سه ماهگی به دخترم با قطره چکون و قاشق شیر دادم و هنوزم دارم میدم.شکر خدا اون زمان خدا کمک کرد حتی تا روزی 800 سیسی رو بهش میدادم.فقط صبر صبر صبر.ولی به هیچ وجه شیرش و کم یا قطع نکنه
Lilypie Maternity tickers
شربت زینک بهش بده شاید اشتهاش برگرده. کلا بچه ها تو این سن بدقلقی می کنن ولی دوستت نباید کوتاه بیاد هر طوریه بهش شیر بده مثلا با یه اسباب بازی آهنگ دار یکی سرگرمش کنه یکی هم شیرش بده.