2777
2789
عنوان

همه کودکان تیزهوشند اگر...

495 بازدید | 10 پست

ببخشید یه تاپیک تکراری زدم ولی چون بار قبل فقط یک نفر ج داد دوباره نوشتم.مامانا کسی این کتاب رو با بچش کار کرده؟ خواهش میکنم اگه انجام دادین دستورهای کتاب رو بگین تا سوالامو ازتون بپرسم

چطور کتابیه من والا کار نکردم اما مشتاقم بدونم چیه و برای چه طیف سنی

از تولد تا ۴_۵سالگی,مهارتهایی رو که بچه تو این فاصله باید یاد بگیره رو توضیح داده و اینکه با چ بازیهایی این هارت ها رو یادش بدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کسی جوابی نداره؟! نمیدونم چطوری تاپیکمو بروز کنم که بقیه ببینن

منم بلد نیتسم به روز کردن تاپیک رو حالا چرا خودت نمیخری ببینی چه تاثیری داره این جا منم یه سوال پزشکی کردم هیشکی جواب نداد به دل نگیر شاید کسی این کتابو نخریده گرونم نیس بخر فدای سر بچت ببین چیه

منم بلد نیتسم به روز کردن تاپیک رو حالا چرا خودت نمیخری ببینی چه تاثیری داره این جا منم یه سوال پزشک ...

خودم کتاب رو دارم,دارم رو دخترم پیاده میکنم ولی چن تا سوال برام پیش اومده میخواستم نظر بقیهرو بپرسم

خودم کتاب رو دارم,دارم رو دخترم پیاده میکنم ولی چن تا سوال برام پیش اومده میخواستم نظر بقیهرو بپرسم

آهان نمیدونم والا این جا که کسی جواب نمیده خوبه از نظرتون منم بخرم؟ دخترم سه سال و نیمشه البته

دختر مم ۱۲سالشه از همون  نوزادی کتابو خریدم ولی راستش بیشتر مهارتهایی که دخترم تو هر سنی داشت رو با کتاب مقایسه  میکردم بینم نرمال هست یا نه.چون بازیها و مخصوصا شعراش جالب نبودن. خودم شعرا و بازیهای  بهتری بلد بودم

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند...
دختر مم ۱۲سالشه از همون  نوزادی کتابو خریدم ولی راستش بیشتر مهارتهایی که دخترم تو هر سنی داشت ر ...

منم الان برای مقایسه کردن به مشکل برخوردم,مثلا اعضاء بدن رو طبق کتاب باید تا۱۱ماهگی یادبگیره ولی دختر من ۱۱ونیمه ولی هنوز بلد نیس و این چیزا نگرانم میکنه.میشه بفرمائید چ بازیهایی با بچتون میکردید؟

منم الان برای مقایسه کردن به مشکل برخوردم,مثلا اعضاء بدن رو طبق کتاب باید تا۱۱ماهگی یادبگیره ولی دخت ...

من دقیق یادم نیست والا تو چه سنی باهاش چی بازی کردم اما خیلی براش کتاب خوندم و شعر خیلی بازیس های حرکتی کردم توپ بازی خوبه تمرین استفاده از هردو دستش رنگ ها شمارش شعر خیلی خوندم براش یادم نمیاد ولی نتیجه خوبی گرفتم الان کاملا جلوتر از سنشه