2777
2789
عنوان

اه ینی چی که روغن میزنی موهات چرب میشه 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست
بهتر از اینه موها وز وزی و‌خشک باشه . منم میزنم وندتاذقطره میزنم کف دستم میمالم بعد میزنم ب موهام اگ ...

ن من قشنگگگ دستمو روغنی کردم زدم ی کف سرم 😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید
قبل حموم بزن

خب آخه رو موی خیس و تمیز نباید باشه مگه ؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری میسوزونه ؟؟؟من همیشه میزنم ترسیدم

به مرور باعث میشه بسوزه دیگه مثل کسایی که دکلره میکنن بعد موهاشون میسوزه حتی اگه موهات نسوزه اسسب میرسونه 

حداکثر یک ساعت و نیم باید بمونه

🏊‍♀️🏃🏼‍♀️

روغن نارگیل بزای قبل از حمامه و زود هم باید شسته بشه چون مو رو میسوزونه روغن آرگان برای بعد از حمامه ...

چقدر باید بمونه ؟

بیشتر ببینید
من به موهای دخترم قبل از حمام میزنم حدود یک ساعت قبل از حمامش چند مدل روغن از جمله روغن نارگین و زیت ...

موهاش چجوریه ؟ خب بعد حموم مو خیلی خشکه شونه کردن بهش اسیب میزنه باید بعد حموم چی بزنیم ب موها؟

تنها و غریب و بی کس 

روغن نارگیل بزای قبل از حمامه و زود هم باید شسته بشه چون مو رو میسوزونه روغن آرگان برای بعد از حمامه ...

عزیزم سرم مویی که ترکیباتش روغن داره مثل ارگان خوبه بعد حموم؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

به مرور باعث میشه بسوزه دیگه مثل کسایی که دکلره میکنن بعد موهاشون میسوزه حتی اگه موهات نسوزه اسسب می ...

بعد حموم چی بزنم ب موهای خودمو دخترم ؟ خیلی خشکن نمیشه شونش کرد مو خراب میشه خشکه شونش کنم

تنها و غریب و بی کس 

بله اونا واقعا عالین

مارک خوبی میشناسین معرفی کنین ؟

بیشتر ببینید