2777
2789
عنوان

اه ینی چی که روغن میزنی موهات چرب میشه 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست
دختر من دنیا که اومد موهاش خیلی کم بود جوری که پشت سرش کلا تاس بود😄اما من با همین روغن تراپی یه موی ...

خب این بچه شما موهاش ژنتیک پره با روغن و این روتین نرم مونده موی بچه فرق داره با بزرگ سال از اول ن رنگی داشته ن دکلره

من تو این سایت صرفا جهت سرگرمی میام و نظر خودمو میزارم و مخالفت شما ذره ای من رو خوشحال یا ناراحت نمیکنه ! پس بنظرم تلاشی نکن که عقایدت رو فرو کنی! لجباز تر از این حرفام که کوتاه بیام 😛رقصیدن و شاباش گرفتن رو خیلی دوسدارم 💃

بیشتر ببینید

عزیزم موی کوتاه یه قطره موی بلند دو یا سه قطره

نه بیشتر

من همیشه میزنم چربم نمیشه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساقه باید بزنی دختر😂

🥲🥲😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید
من ریختم تو ی نعلبکی و به ریشه موهام زدم

زیاده

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید
زیاده

اره خیلی 🥲

بلد نبودم 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید