2777
2789
عنوان

اخلاق مشترک شوهر و پدرشوهرم

159 بازدید | 13 پست

پدرشوهرم خیلی به مادرشوهرم ابراز علاقه میکنه ولی چند روز پیش که گوشیشو داد دستم براش فایلای سنگینو پاک کنم یه چیزای مشکوکی دیدم، باز ۱۰۰٪ نمیتونم چیزی بگم چون تهمته

ولی الان میترسم شوهرمم اینطوری باشه یا در آینده اینطوری بشه چون خیلی باباشو قبول داره و مثل باباش خیلی بهم ابراز علاقه میکنه

حالم خیلی بده، گیجم نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روز پیشم تاپیک زدی الان واااااضح بگو چی بود

پدرشوهرم تو اینستا به خانومای زیادی که من نمیشناختم ریل فرستاده بود، البته ریل از خطاطی و منظره و ... یه پیام مشکوکم تو پیامکاش بود دیگه کامل نگاه نکردم فقط چون گفته بود پیامای اضافی رو پاک کن پاک کردم، کاش کامل میخوندم شاید کلا دچار سوتفاهم شدم

(همسر من اینستا نداره کلا)

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

میشه وقتی هیچ اتفاقی نیوفتاده نرید پیشواز؟

حالم خیلی بده😔

به نظرم ربطی نداره چون شوهرت ابرازعلاقه باباش رو به مامانش دیده یاد گرفته همین

آره خودمم این فکرو میکنم ولی اگه قایمکی و خلاف کار کردناشم یاد بگیره چی

پدرشوهرم تو اینستا به خانومای زیادی که من نمیشناختم ریل فرستاده بود، البته ریل از خطاطی و منظره و .. ...

ای بابا

به کسی نگو

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

آره خودمم این فکرو میکنم ولی اگه قایمکی و خلاف کار کردناشم یاد بگیره چی

کارای قایمکی یعنی کسی نمیدونه احتمالا شوهرتم نمیدونه البته شاید به نظرم نمیشه نسبت داد بالاخره شوهرتم موقعی این چیز رو دیده که بزرگ شده بوده .

شاید اصلا به نظرش کار درستی نباشه

کارای قایمکی یعنی کسی نمیدونه احتمالا شوهرتم نمیدونه البته شاید به نظرم نمیشه نسبت داد بالاخره شوهرت ...

کاش اینطوری باشه🥲🥲

به امید خدا بهش فکر نکن دیگه

نمیدونم چرا هی فراموش میکنم باز میاد تو ذهنم، چطوری بیخیالش بشم؟