2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم زیاد خواب دیدم بله انشاءالله که ظهور نزدیکه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
عزیزم مگه هرچی خواب دیدی راسته 😑منم خواب دیدم سه شنبه های ارزونی مگه سه شنبه ها مختص ارزونیه؟اگه هس ...

من خواب هام کاملا تعبیر میشه کامل محاله خوابیم تعبیر نشه البته من فقط بخشی از خوابمو گفتم همین همشو که نگفتم

در حسرت مادر شدن .........

اوقات دیگری که متعلق به حضرت بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است عصر روز دوشنبه و عصر روز پنج شنبه می­ باشد. در این دو روز اعمال بر حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عرضه می ­گردد.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من خواب هام کاملا تعبیر میشه کامل محاله خوابیم تعبیر نشه البته من فقط بخشی از خوابمو گفتم همین همشو ...

اره بخدا منم خوابام تعبیر میشه.امام زمان فقط باید میومد خواب تو بنظرم باید جهانیش کنی بخدا همه باید بدونن ظهور نزدیکه

پیامبر بزرگوار. اسلام میفرمودن من بشری هستم مانند شما تنها تفاوت من با شما در این است که به من وحی میشود می‌فرمودند من قدم از قدم که بر میدارم نمیدانم قدم بعدی زنده ام یا نه ...پیامبر خدا از فردای خودش اگاه نبودن بعد تو کشور و جامعه ما هر روز کسی یه چیزی پیشگویی میکنه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره بخدا منم خوابام تعبیر میشه.امام زمان فقط باید میومد خواب تو بنظرم باید جهانیش کنی بخدا همه باید ...

من گفتم امام زمان آمده خواب من؟هیچ وقت همچین چیزی لایقم نمیشه حتی یک درصد 

پیامبر بزرگوار. اسلام میفرمودن من بشری هستم مانند شما تنها تفاوت من با شما در این است که به من وحی م ...

🙂من پیشگویی کردم؟ گفتم ظهور نزدیکه ایا غیرازاینه 

برای بینا شدنت از ته قلبم دعا میگنم

دقیقا منتظر معجزه هستم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
سلام عزیزم میشه مهمترین تعریف کنید ؟

سلام. کلا خواب ظهور و حالتهای خوب. آخه همش میگن تعریف نکنین ترسیدم بگم. وگرنه دلم میخواست حتی تاپیک هم براش بزنم.

بیشتر ببینید